• Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

Protein Breadsticks

Protein Breadsticks

Smak
Förpackning
Mängd

Köp 3, betala för 2 | Använd kod: 3FOR2SE

Köp 3 betala för 2. Du får det billigaste helt gratis! | Använd kod: 3FOR2SE

Erbjudandet gäller t.o.m 25.02.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
39 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Protein Breadsticks är mini brödpinne med hög proteinhalt gjorda med extra jungfruolja, och är ett perfekt mellanmål för att öka ditt intag av protein när du är på språng.

Dessa grissini finns i två varianter som omfattar fullkorn som är tillverkad av hela vetemjöl och en klassisk version gjord av vanligt vetemjöl. Prova dessa högprotein brödpinnar som ett mellanmål på egen hand eller tillsammans med andra livsmedel såsom soppa eller en mängd av nedgångar.

Varje servering på 25g ger över 7g protein som kommer att bidra till tillväxt och underhåll av muskelmassa. Dessa brödpinnar har också låg sockerhalt. Proteinet kommer från sojaproteinisolat vilket gör dem lämpliga för både vegetarianer och veganer.

Ett fantastisk mellanmål med hög proteinhalt, dessa brödpinnar är perfekt för den som vill öka sitt dagliga proteinintag eller letar efter en alternativ proteinkälla i sin kost.

Våra kunders kostval är mycket viktigt för oss. Observera att även om denna produkt är tillverkad med ingredienser och processhjälpmedel som lämpar sig för vegankost, så hanteras mejeripulver inom samma produktionsanläggning och korskontaminering kan uppstå vid mycket låga nivåer. Detta är en ståndpunkt som stöds av Vegan Society.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • 31% protein kommer från sojaproteinisolat
 • Två sorter som omfattar fullkorn och klassisk
 • Ett fantastisk mellanmål med hög halt av protein och låg sockerhalt

Rekommenderad användning

Redo att äta. Konsumera som mellanmål.

Förvaras svalt och torrt, ej i direkt direkt solljus. Konsumera som en del av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Se till att du dricker mycket vätska varje dag. Använd inte som enda näringskälla. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser som anges i fet stil . Dessutom kan innehålla spår av sesamfrön.

Classic : Vetemjöl (64%), vetegluten (13%), extra Virgin olivolja (10%), isolerat Sojaprotein (8%), jäst (4%), salt (0,8%), Maltat Vete mjöl (0,2%).

Fullkorn : Fullkornsvetemjöl (64%), vetegluten (13%), extra Virgin olivolja (10%), isolerat sojaprotein (8%), jäst (4%), salt (1%), Maltat Vetemjöl (0,2%).

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 25g

Portioner per Förpackning - 4

Näringsinformation

  Per 100g Per Portion (25g) *RI
Energi 1804 kJ/428 kcal 451 kJ/107 kcal 5%
Fett 10 g 2.5 g 4%
  varav mättat 1.7 g 0.4 g 2%
Kolhydrater 52 g 13 g 5%
  varav sockerarter 0.7 g 0.2 g <1%
Fiber 3 g 0.8 g  
Protein 31 g 7.6 g 15%
Salt 1 g 0.25 g 4%

* Referensintag baserat på en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Näringsinformationen är baserad på den klassiska versionen, när man väljer en alternativ smak kan näringsvärden variera med upp till 10%

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(1 Kundrecension)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Present som uppskattades

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Gav bort dem i ett fint hälsosamt paket och de var mycket uppskattade av den lyckliga mottagaren Har själv inte testat dem ännu men ska beställa fler

Mon Jun 13 18:58:54 BST 2016 av Bellaodon

Var denna recension användbar för dig?

Protein Breadsticks

Välj bild

Protein Breadsticks
Back to top