Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

Influencer försöker sig på ‘Europas mest extrema hinderbana’

Influencer försöker sig på ‘Europas mest extrema hinderbana’
Emily Wilcock
Skribent och expert2 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Mike Thurston är som en fågel. Han migrerar runt i världen i takt med att årstiderna skiftar så att han aldrig är utan sol. Han nu har varit i södra Spanien nyligen och njutit av det varma sommarvädret. Under sin vistelse bestämde han sig för att att försöka genomföra Europas mest ökända hinderbana på Mikes gym i Marbella.

Beläget på den spanska landsbygden, är Mike's Gym till olik alla andra specialbyggda träningsanläggningar. Den har spektakulär utsikt över kusten och ligger utanför dörren till hundratals bergsleder. Det är också hem för en extrem hinderbana.

Mike, gymmets ägare, är inte den typen som skräner med orden. Han kommer se till att du testas. Han varnade killarna innan de började: "när ni kliver in i banan vet ni aldrig när ni klivet ut."

https://youtu.be/xa-x_DaAnD8

Mike Thurston tog sig till gymmet tillsammans med den irländske fitnessinfluencerns Rob Lipsett. Jag tror att tanken var att de skulle vara starka tillsammans men jag är inte helt säker på hur det fungerade för dem.

Även om de inte försökte genomföra hela hinderbanan så gjorde de ett försök på vissa delar av den. De provade backsprinter, balansbommar och att svinga i rep, allt i den gassande hettan från sommarsolen.

De gjorde en farmers walk som till och med skulle utmana Stoltmanbröderna. Det var inte bara jäkligt tungt utan hade också hinder som de behövde navigera förbi. För att inte tala om metallhandtagen som stått ute i solen hela dagen. Aj.

Men allt var inte fysiskt. En utmaning inkluderade att komma över ett mentalt hinder. De var tvungna att hoppa över en ordentligt höjd. Det kanske se mindre farligt ut på videon, men jag vet att jag inte hade klarat att göra det.

Att ta med sig

Några stickor, valkar och repbrännskador senare släpptes Mike och co äntligen ut från Europas mest extrema hinderbana. Något säger mig att de inte kommer komma tillbaka för att genomföra hela banan.

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein