Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Nutritionistens recension av Lubombas tillskottsrutin | Här är vetenskapen bakom #Gains

Nutritionistens recension av Lubombas tillskottsrutin | Här är vetenskapen bakom #Gains
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Med bara en blick på Lubomba kan du se att han gör någonting rätt

Självklart kan du inte få så imponerande biceps enbart genom curls, alla vet vi det. Mycket handlar om att hitta rätt bränsle för att tanka din kropp med energi och för att stötta kroppen efter de processer som sker efter träningen. Simpelt sagt, utan att naila kosten är inte all den hårda träningen bland vikterna i närheten av så effektiv som med en god kosthållning.

Därför tänkte vi att en superdedikerad atlet som Lubomba ska få dela med sig av sitt förråd med kosttillskott så att alla som siktar på liknande mål med en stor massa och muskelutveckling kan få en idé om var man kan börja.

Med det är inte allt - vi gör inte saker halvdant häromkring.

Istället för att visa vad den är mästaren dagligen använder för att ladda upp inför sina träningspass tänkte vi också att en av våra nutritionister ska recensera hand rutin. På det viset får du också en vetenskapligt och bevisbaserad anledning till varför det fungerar. Tänk på det som att Lubomba gör det fysiska arbetet och Richie är vetenskapen bakom det. Tillsammans bildar de ett perfekt team för att hjälpa dig att förstå den komplicerade världen av idrotssnutrition.

Titta nu https://youtu.be/S8eOyGRu72c

 

Vill du lägga vantarna på några av de kosttillskott som är med i videon? Shoppa loss nedan!

 

Vill är intresserad av att lära dig med om vetenskapen bakom kosttillskott?Läs de här artiklarna härnäst:
KOSTTILLSKOTT

Kreatin – Hur och när ska det användas?

Med tidigare artiklar färskt i minnet så vet du nog förmodligen att kreatin som tillskott kan vara högst fördelaktigt vid en ambition att förbättra prestationen oavsett om det handlar om konditions- eller styrketräning. Energi till några extra repetitioner knäböj på gymmet eller kraft att trycka ifrån lite extra i spurtmomenten under konditionsträningen är minst sagt effekter som inte bör förkastas. Men hur ska du dosera kreatin för en nämnvärd effekt? Hur ofta behöver du ta det och under hur lång tid?

KOSTTILLSKOTT

Varför och när ska man ta BCAA?

Kanske är BCAA ett kosttillskott för dig?

3 år I årAv Myprotein
KOSTTILLSKOTT

Vad är Whey Protein? | Fördelar, Nackdelar och Dosering

Vad är whey protein? Hur, när & varför ska man använda det? Vilka för och nackdelar finns? Frågorna kring proteinpulver är många, vi reder ut några av dem!

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medisinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein