Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Ladda upp under ett elitpass | THE EAA

Ladda upp under ett elitpass | THE EAA
Emily Wilcock
Skribent och expert1 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Vårt MYPRO-sortiment är utvecklat för att ge den bästa energi till dem bästa. Elite Supplements är gjorda för elitidrottare med de allra bästa ingredienserna. Många MYPRO-produkter är Informed Sportstestade vilket betyder att de genomgått rigorösa tester för otillåtna substanser och tillverkas med den högsta kvalitetsstandarden.

Läs mer om det här:

Sortimentet erbjuder några av de bästa tillgängliga proteinshakes och pre-workouts och nu har den den ultimata intra-workouten (under träning): THE EAA.

THE EAA

The EAA är en symbol för bekvämlighet. Den leverar alla de nio essentiella aminosyrorna i en shake som innehåller 4.5g av BCAA:erna Leucin, Isoleucin och Valin, så du kan bygga och reparera musklerna och vara redo att träna igen.

466mg natrium, kalium och magnesium fyller på viktiga elektrolyter som du tappat genom svettningar och säkerställer att du orkar fortsätta. 500mg kokosvatten hjälper dig att hålla dig uppfriskad och återfuktad genom de tyngsta träningspassen.

Den är också full till brädden med förstklassiga och patenterade ingredienser som hjälper dig genom ditt träningspass.

Innehåll

Amino9®

En leucinförstärkt blandning av alla nio essentiella aminosyrorna.

Aquamin™

Ett unikt multimineralkomplexpulver extraherat från cellväggen hos de röda marina algerna, lithathamnion calcareum.

AstraGin®

Kommer från växter och är en populär träningsingrediens.

BioPerine®

Kommer från frukten av svartpepparväxten, vilket tillför lite hetta till ditt träningspass.

Att ta med sig

THE EAA är en förstklassig blandning av allt du behöver för att tanka energi till dina träningspass och kickstarta återhämtningen. Elektrolyter, BCAA och några av våra bästa patenterade ingredienser - den kan helt enkelt inte toppas.

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost

 

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein