Bodybuilding

Det sägs ofta att framgång inom Bodybuilding består av 30% träning och 70% kost. Därför är det inte förvånande att kosttillskott är otroligt populära inom just denna sport, både bland veteraner och de som är nya inför tävlandet.

Sortiment

Vi har ett utmärkt sortiment att erbjuda, vare sig du vill lägga på dig mer massa, förbättra prestationsförmågan, optimera återhämtningen eller deffa inför kommande tävling. Vårt sortiment av produkter utvecklade för Muskelmassa & Styrka erbjuder det ultimata urvalet av högkvalitativt protein, aminosyror, gainers och återhämtningstillskott som garanterar att du får i dig näringen du behöver för att nå just dina mål.

Rekommenderade produkter för Bodybuilding

Fotboll

Kosten spelar en massiv roll när det kommer till att klara av de höga kraven från både träning och matchspel. Fotboll kräver inte bara en hög nivå av kondition, utan även snabbhet, rörlighet och styrka. Det är därför avgörande att se till att du har energin du behöver för att prestera på topp under de 90 minutrarna. För de som spelar regelbundet är det även viktigt att optimera återhätmningen efter varje träning och match.

Sortiment

Vårt omfattande sortiment av tillskott erbjuder dig all den näring du behöver för att hålla prestationne och energin på topp när det verkligen gäller. Vi har flera högkvalitativa återhämtningsformulas, energibars och prestationsboostare som passar oavsett om du spelar för nöjes skull eller professionellt i en högre liga.

Rekommenderade produkter för Fotboll

Rugby

Även om fokus varierar beroende på vilken positions du spelar, så behöver framgångsrika rugbyspelare besitta en kombination av snabbhet, rörlighet och styrka. För att möta dessa fysiska krav är det avgörande att spelare följer en detaljerad och strukturerad kostplan.

Sortiment

Vårt sortiment används bland annat av framgångsrika UK-lag som St. Helens RFC, Castleford Tigers och Exeter Chiefs, och består av av högkvalitativa proteinpulver, tillskott för styrka, återhämtningsformulas och gainers som passar och rekommenderas till rugbyspelare på alla nivåer.

Vi kan även erbjuda ett färdigt paket, Rugby Triple Pack, som ger dig 3 essentiella produkter hjälper dig att nå toppen.

Rekommenderade produkter för Rugby

Boxning & MMA

Kampsporter så som boxning och MMA kräver en ojämförlig nivå av kondition och form av sina utövare. De höga kraven som ställs på kroppen gör att kost och näring spelar en avgörande roll i både förberedelser och framgång.

Sortiment

Vårt sortiment av tillskott rekommenderade för boxning och MMA har utformats särskilt med dess utövare i åtanke.

Sortimentet innehåller flera proteinkällor, kolhydrater och återhämtningsformulas som passar utmärkt för både professionella och de som vill ta sin träning till högre nivåer.

Rekommenderade produkter för Boxning & MMA

Löpning

De fysiska krav som löpning ställer på sina utövare gör att en strukturerad kostplan behövs, oavsett om du tränar Ultra-löpning eller kortare lopp på bana. Med hjälp av en strukturerad ksotplan som passar dina behov får du ut så mycket som möjligt av din träning och kan se fram emot att öka din pretationsförmåga markant.

Sortiment

Vårt sortiment för löpning innehåller ett brett sortiment av kolhydrater och proteiner utvecklade för att hjälpa dig överkomma dina trösklar och prestera på topp.

Vi har flera tillskott innehållandes en mängd kolhydrater, vitaminer och mineraler utvecklade för att förse din kropp med ihållande energi, vare sig det är en runda på 5 km eller ett maraton på 50km.

Rekommenderade produkter för Löpning

Cykling

Cykling är en sport där kost och näring spelar en särskilt stor roll för att bekämpa trötta muskler och främja återhämtningen. Intensiteten inom cykling kräver en kostplan som förser din kropp med energi och styrka för att lyckas.

Sortiment

Vårt sortiment utvecklat för energi och uthållighet har framtagits särskilt för cyklister och de som regelbundet deltar i uthållighetssporter.

Sortimentet innehåller flera snabba kolhydratskällor så som ENER:GELS och PRE:PARE. De som strävar efter att slå sitt PB rekommenderas Beta Alanin eller Citrulline Malat för att prestera på topp när det verkligen gäller.

Rekommenderade produkter för Cykling

Back to top