KO8 Resistance Trainer

Motstånd & Suspensions Träning

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

Var: 1459 kr 1240 kr Spara upp till 219 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

KO8 Resistance Trainer är den mest mångsidiga träningsutrustningen på marknaden. Både om du är nybörjare eller en avancerad idrottsman kommer KO8 Resistance Trainer hjälpa dig att stimulera, pressa och sträcka på muskler på ett sätt som det konventionella gymmet inte tillåter. Träna med KO8 var som helst och när som helst, vare sig det är i hemmet, garaget eller i naturen. Med en revolutionerande metod för kroppsviktsträning kommer KO8 inte bara bygga kraft, men kommer även att utveckla din flexibilitet och balans.

Med hjälp av fästen av aluminiumlegering, fäst enkelt din tränare till någon fast punkt och du är redo att träna. Med sex stycken gummiband, kan du träna med en rad olika rörelser med ett motstånd motsvarande 12-72kg. Med 36 olika träningsscheman, på en stor plansch för att inspirera dig till all potential KO8 erbjuder. För närvarande används KO8 av en rad elitfotbolls lag, vilket ger KO8 en kvalitetsstämpel som gör detta till en intelligent investering för din kropp och själ.

Fördelar

  • Testad för över 300 kg
  • Speglar alla övningar i gymmet
  • Utveckla kraft, flexibilitet och balans

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

KO8 Resistance Trainer

Välj bild

KO8 Resistance Trainer