Nina Ross Fitness Paket

Få upp till 30% rabatt på allt! Klicka här för mer info.

Få upp till 30% rabatt på hela beställningen med koden: RABATT

Knappa in koden i kassan och se hur mycket du kan få i rabatt! OBS, rabatten ändras kontinuerligt under dagen.

Mystery Discount erbjudandet gäller t.o.m. 24.01.2017, eller så långt lagret räcker. Rabatten kommer att variera mellan 15% - 30%. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt per rabattkod är 800kr.

KÖP NU

Var: 715 kr 572 kr Spara upp till 143 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Nina Ross Fitness Bundle

Som används av UKBFF 2013 Bikini Champion och UKBFF 2012 Body Fitness Champion Nina Ross, hjälper detta paket dig att tona, minska kroppsfett och uppnå kroppen du önskar.

Ett bra komplement till allas tränings diet. Paketet innehåller fyra viktiga kosttillskott och en Myprotein shaker för att ge dig de verktyg du behöver för att ta din träning och hälsa till nästa nivå

Nina Ross

" Jag har haft ett nära samarbete med Myprotein att noggrant välja alla tillägg i mitt paket. Jag tror att de är viktiga när man försöker att uppnå den önskade form som vi alla strävar mot. Få i sig i rätt näringsämnen när du tränar är alltid svårt, därför använder jag dessa produkter när jag försöker att komma i bästa möjliga form" -Nina Ross 2013 UKBFF Bikini Champion

Inkluderar:

CLA 1000 mg 60 Softgels -.bevisat genom forskning att bygga muskelmassa, minska kroppsfett, och stödja förbättrad hälsa

In:Fused 750g Tropical -En helt ny Amino Maintenance Formula. Den kombinerar en avancerad Instantised grenade aminosyra blandning med glutamin, Taurin och 14 viktiga vitaminer och mineraler.

Totalt Nutri Greens 330g Tropical -.Ett bekvämt och effektivt komplement för att öka ditt dagliga intag av frukt och grönsaker och förbättra din hälsa och kost

Vitamin D3 180 Tabs -Rik på ett antal vitaminer och mineraler och en utmärkt allround tillägg till din diet, erbjuder grönt te många hälsofördelar tack vare sina höga koncentrationer av ett antal ämnen .

Myprotein shaker 400ml –innehåller en unik mixerboll som fungerar precis som en visp eller mixer, blandar dina pulver och fördelar det jämnt i vald vätskan.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Nina Ross Fitness Paket

Välj bild

Nina Ross Fitness Paket