• Vegan

    Vegan

  • Vegetariskt

    Vegetariskt

Kakor & Bakverk Paket

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
Var: 814 kr 729 kr Spara upp till 85 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Availability: Slutsåld

Produktöversikt

Till alla er gottegrisar kommer här Kakor & Bakverk Paketetet, som ger dig ett urval av ingredienser för din bakning görs med mer naturliga produkter, mindre socker och är generellt nyttigare för dig! Dessa ingredienser kan också tillsättas i din dagliga kost så är inte exklusivt för att baka kakor och bakverk.

  Detta paket inkluderar:

Linfröpulver – 250g

Linfröpulver kan användas som äggersättning men lägger även till struktur och en nötaktig smak till bakning. De är också en utmärkt källa till essentiella fettsyror och är perfekt för vegan eller mejerifri bakning.

Hela Psylliumskal – 1kg

Psylliumskal är mycket användbara i glutenfri bakning eftersom det ger den struktur som gluten ger i bakverk såsom bröd, pizza, pasta och kakor och är också en utmärkt källa till fiber.

FlavDrops – Kola 50ml

Dessa smakdroppar med noll kalorier, noll kolhydrater och noll fett är idealiska i bakning och barer för att lägga sötma utan socker. Fantastisk för dig på diet med ett sötsug

Natural Cashew smör – Naturell 1kg

Cashew Smör är neutral i smak som fungerar bra i bakning för att inte övermanna andra smaker. Extra fett i bakning kommer att göra det mycket godare, så vi rekommender nötsmör som är fantastiskt på att binda ihop de torra ingredienserna.

Sukralos – 100g

Detta nollkalori sötningsmedel är det mest populära sötningsmedel i moderna kosttillskotsindustrin, eftersom det är idealiskt för dig på diet med sina noll kalorier, kolhydrater och fett. Det är även 600 gånger sötare än socker så bara lite behövs. Använd istället för socker i bakning och du kan ha alla sötma men utan skuldkänslor!

Rolled Oats – 2,5 kg

Detta är ett utmärkt alternativ till vetemjöl som är högt i fiber och innehåller Beta-glukaner. Havregryn kan malas till en havremjöl i en matberedare eller de kan användas hela för att skapa textur i kakor.

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR ENLIGT BILDEN OCH KAN ERSÄTTAS UTAN MEDELANDE BEROENDE PÅ LAGERNIVÅER.

Paketets rekomenderade pris är baserat på de individuella produkternas pris.

Fördelar

  • Speciellt utvalda produkter för att göra kakor & bakverk
  • Kombinerar en rad produkter för dagligt bruk
  • Enastående valuta för pengarna

Rekommenderad användning

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Ingredienser

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Näringsinnehåll

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Kakor & Bakverk Paket

Välj bild

Kakor & Bakverk Paket
Back to top