• Vegetariskt

    Vegetariskt

ElectroFuel (Smakprov)

Uppfriskande elektrolyt-dryck med tillsatt kokosvattenpulver

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
11 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Varför har vi tagit fram ElectroFuel?

Att träna under en längre tidsperiod leder till att glykogendepåerna i musklerna töms samt reducerade nivåer av elektrolyter. Det får i sin tur till följd att energinivån sjunker, och slutligen en sämre prestationsförmåga. Vi tagit fram ElectroFuel får att kunna blanda olika sorters kolhydrater, elektrolyter och kokosvattenpulver i en och samma produkt, som dessutom finns i en rad läckra och naturliga smaker.

Hur skapade vi ElectroFuel?

Vi skapade ElectroFuel för att återställa vätskebalansen och energinivån i kroppen så effektivt som möjligt. Vi använde såväl snabba som långsamma kolhydrater för att säkerställa att bästa möjliga upptag av kolhydrater skulle uppnås. En elektrolytblandning har tillförts för att ersätta saltet man förlorar när man svettas.

Största fördelarna

ElectroFuel ger 45 gram kolhydrater per portion. Med elektrolyter från natrium, kalium och magnesium har vi skapat en produkt som jobbar lika hårt som du. Du kan vara säker på att ElectroFuel kommer hjälpa dig få ut max av din kropp, bland annat tack vare de naturliga källorna till mineraler från kokosvattenpulvret som produkten innehåller. ElectroFuel är perfekt att dricka för att återställa vätskebalansen, inte minst eftersom den finns i en lång rad utsökta och naturliga smaker.

Är den här produkten något för mig?

ElectroFuel är lämplig för alla som underkastar sig hård fysisk träning. ElectroFuel är den perfekta följeslagaren för snabb energi och för att ersätta förlorade elektrolyter, och passar en lång rad idrotter och grenar.

Fördelar

  • Innehåller såväl snabba som långsamma kolhydrater
  • Tillsatt kokosvattenpulver
  • Finns i en rad läckra, naturliga smaker

Rekommenderad användning

Blanda 50 g (1¾ skopa) med 500 ml vatten och drick innan och/eller under träning.

Förvara svalt, torrt och utom solljus. Den här produkten är avsedd att användas tillsammans med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Allergener: Kan innehålla mjölk, ägg och soja. Tillverkad i en fabrik som också hanterar nötter och jordnötter.

Smak av citron & lime: Maltodextrin (73,6 %), fruktos (16 %), kokosvattenpulver (6,4 %), aromämnen, natriumkloride, surhetsreglerande medel (natriumcitrat, kalium), magnesiumcitrat.

Smak av sommarfrukter: Maltodextrin (73,6 %), fruktos (16 %), kokosvattenpulver (6,4 %), aromämnen (rödbetsjuicepulver, sötningsmedel: sukralos), natriumklorid, surhetsreglerande medel (natriumcitrat, kalium), magnesiumcitrat.

Smak av guava: Maltodextrin (73,6 %), fruktos (16 %), kokosvattenpulver (6,4 %), aromämnen (rödbetsjuicepulver, sötningsmedel: sukralos), natriumklorid, surhetsreglerande medel (natriumcitrat, kalium), magnesiumcitrat.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1¾ skopa (50 g)

Portioner per förpackning - 20 (1 kg), 50 (2,5 kg), 100 (5 kg)

Näringsinnehåll

  Per 100 g Per portion
Energi 1512 kJ/360 kcal 756 kJ/180 kcal
Fett 0 g 0 g
  varav mättat fett 0 g 0 g
Kolhydrater 90 g 45 g
  varav sockerarter 30 g 15 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0,61 g 0,31 g

 

Näringsinnehållet är detsamma för alla smaker.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

ElectroFuel (Smakprov)

Välj bild

ElectroFuel (Smakprov)
Back to top