• Vegetariskt

    Vegetariskt

Bakning & Bars Paket

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + EXTRA RABATT med vår hemliga rabatt | Kolla din rabatt nu | Använd kod: RABATTEN

Hur mycket extra rabatt får du?

Kolla din extra rabatt nu | Använd kod: RABATTEN

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 25.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

Var: 593 kr 474 kr Spara upp till 119 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Bakning & Bars Paketet ger dig ett bra startpaket för att skapa dina egna protein godsaker och protein barer. Att lägg protein till bakning eller att göra protein barer är båda perfekt för att ersätta osundare alternativ då du vet vad som finns i dem och du får alla fördelarna med en högproteinhaltig måltid. Inte bara kan dessa produkter användas i bakning och barer, men de är också idealiska för att lägga till en hälsosam dagliga kost.

Detta paket inkluderar:

Instant Oats – Naturell 2,5 kg

Detta är ett utmärkt alternativ till vetemjöl som är högt i fiber och innehåller Beta-glukaner. Instant Oats kan malas till havremjöl i en matberedare och kan även användas i barer och flapjacks.

Xantangummi – 500g

Detta glutenfria alternativ av lösliga kostfiber förbättrar textur i glutenfri bakning. Det hjälper till att binda de ingredienser som används och dessutom lägger till fiber till din diet. Lägg xantangummi till nyttig bakning eller till och med smoothies för att tjockna upp dem.

Coconpure – 460g

Detta nyttiga, värmestabila matfett anses vara den mest hälsosamma oljan på grund av dess unika mättat fett innehåll som är rik på laurinsyra och MCT. Det ger också en utmärkt, subtil kokossmak till din matlagning eller bakning. Ersätt andra former av oljor eller smör, om du föredrar att vara mejerifri, genom smält Coconpure i bakning och barer.

FlavDrops – Kola 50ml

Dessa smakdroppar med noll kalorier, noll kolhydrater och noll fett är idealiska i bakning och barer för att lägga sötma utan socker. Fantastisk för dig på diet med ett sötsug

Impact Whey – Vanilla 1kg

Vår Impact Whey är det som gör protein bakning annorlunda mot din vanliga bakning! Använd till din vanliga bakning, trots lite svårare eftersom det inte är ett mjöl, kommer det att bidra till tillväxten av muskelmassa och är därför ett fördelaktigt tillägg. Vaniljsmak gör din bakning mer mångsidig eftersom du sedan kan lägga till andra smaker på detta såsom kanel och andra kryddor, en mängd olika frukter och nötter för att skapa smaker till din bakning och barer.

Torkade tranbär – 500g

Naturligt hög i fiber, lägg till torkade tranbär för smak, konsistens och sötma till din bakning.

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR ENLIG BILDEN OCH KAN BYTAS UTAN MEDDELANDE BEROENDE LAGERNIVÅER.

Paketets riktpris är baserat på det totala priset för enskild produkt.

Fördelar

  • Speciellt utvalda produkter för bakning och att göra barer
  • Kombinerar en rad produkter för ditt dagligt bruk
  • Enastående valuta för pengarna

Rekommenderad användning

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Ingredienser

SE RESPEKTIVE PRODUKTS SIDA FÖR MER INFORMATION OM DE PRODUKTER SOM INGÅR I DETTA PAKET.

Näringsinnehåll

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Bakning & Bars Paket

Välj bild

Bakning & Bars Paket