Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Varva ner med vår spellista för antistress

Varva ner med vår spellista för antistress
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Global Emotions Report från Gallup 2020 rapporterade att "40% av den vuxna befolkningen över jorden upplevde mycket stress under den föregående dagen - ett rekordhögt antal".1 Vardaglig stress kan ofta leda till problem med den mentala hälsan om du inte gör något för att varva ner.

Vår spellista kommer inte lösa alla problem men det kanske är just vad du behöver efter en lång dag för att kunna stänga av hjärnan och alla tankar som virvlar runt.

Så, tappa upp ett bad, tänd några ljus och tryck på play.

https://open.spotify.com/playlist/4lArRoLMglr2Gj0zaZ9bxT

Att ta med sig

Förhoppningsvis så har den här spellistan påmint dig om att stänga av för en stund och ladda om batterierna. Om du upplever psykisk ohälsa så prata alltid med professionella och sök hjälp.

Tyckte du om den här artiklen? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein