Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Mätta ditt sötsug & håll dina makros den här påsken | Vad finns i vår påskbox?

Mätta ditt sötsug & håll dina makros den här påsken  | Vad finns i vår påskbox?
Monica Green
Skribent och expert3 år I år
Visa Monica Green profil

Påsken närmar sig med stormsteg med en jämn tillströmning av choklad och flera helgdagar. Men vad säger du om vi säger att du kan unna dig och ge efter för dina chokladcravings, och samtidigt hålla dina makros?

Tja, det är precis vad vi har gjort med våra överdådiga snacks som ger dig en treat utan cheat. Vi har kladdiga brownies, Pop Rolls, och lyxiga layered bars, allt med nya smaker speciella för påsken.

Vi har såklart hållit proteinet högt i alla produkterna och för att göra det ännu bättre så har vi samlat dem i en box så att du inte ens behöver välja en favorit. Allt för endast 249 kr, du sparar därför pengar!

Så, fråga påskharen om du inte kan få byta ut ditt vanliga påskägg i år eftersom du har levlat upp till en proteinpackad påskbox med choklad istället.

Vad finns i påskboxen?

Impact Protein Whey - Rocky Road

För dig som alltid ser till att ha skåpen fulla med vårt Impact Whey protein, gör dig redo att byta ut din vanliga smak mot Rocky Road i påsk. Den är fylld med 21g protein per portion och endast 103 kalorier, proteinpulvret ger den ideala shaken för att pusha dig igenom påskhelgens träningspass.

När det kommer till smaken så tänk dig chokladig, marsmallow i en krämig mumsig och behändig shake. Den här post workout-godingen hjälper dig att ge efter för chockladsuget men ändå hålla kosten lika enkelt som du kan skaka shakern.

Layered Bar

Vår Layered Bar är ett av våra lyxigaste snacksalternativ, vilket gör det till en perfekt addition i påskboxen. 6 läckra lager utgör den här krispig och kladdiga chokladbiten.

I vår påskbox har vi smaken Cookies & Cream, den är verkligen en publikfriare och träffar precis rätt när sötsuget slår till. Självklart är den rik på protein och innehåller hela 21g per servering men är ändå låg när det kommer socker med endast 2.4g.

Pop Rolls

Påskboxen introducerar också en ny stjärna bland våra syndigt chokladiga snacks, Pop Rolls.

De här erbjuder ett lättare alternativ till några av våra andra snacks, de är en fluffig rulle med luftbubblor täckt i choklad med en kladdig browniekärna i mitten. Varje roll är endast 96 kalorier och innehåller 8g protein så att du snabbt kan toppa dina makros. Avnjut dem med en kopp te på påsksöndagen och tacka oss senare.

Whipped Duo

Ytterligare en omtyckt produkt i MyProteinfamiljen är Whipped Duo i smaken chocolate fudge. Det är proteinsnacket är lätt, fluffigt och smälter i munnen.

Det är här ett lågkalorialternativ med under 100 kalorier, utan att dra ner på den tillfredsställande chokladfudge godheten. Den innehåller 11g protein per portion, vad mer kan man önska sig?

Double Dough Brownie

När du tänker på påsken kommer säkert alla dina favoritsötsaker på tanken. Nåväl, vi har kombinerat två av dem, brownies och kakor, för att skapa Double Dough Brownie.

Den är gjord med en bas av cookie dough följt av ett lager chokladbrownie täckt i en len choklad och toppat med sockerfri karamell för en hint av crunch. Allt detta medan den levererar 14g protein och 8g fibrer per portion. Nu också i smaken Chunky Chocolate för att säkerställa att du fullt ut får din chokladfix den här påsken.

Ett lyxigt och hälsosamt snack har aldrig förr smakat såhär gott.

Protein Wafer

Vi har inkluderat ett lite lättare alternativ till vår påskbox, protein wafer. Den innehåller 60% mindre socker och 20% mindre fett än alternativ du kan hitta i mataffären. Den här wafers är lätt och krämig och ger dig en perfekt sötsak med 15g protein.

Eftersom det är påsk har vi valt chokladsmaken på vår wafer. Proteinperfektion!

Att ta med sig

När det kommer till påskens choklad tycker inte vi att du ska behöva välja bara en godbit. Vår selection box innehåller de mest frestande och hälsosamma sötsakerna som hjälper dig att nå dina makros samtidigt som du kan njuta av påskens läckerheter.

Ta bort att behöva välja bort den här påsken med hjälp av vår påskbox.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein