Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Bästa snacks & kosttillskotten för kost på språng

Bästa snacks & kosttillskotten för kost på språng
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

I takt med att sommaren lider mot sitt slut och vi börjar ta oss tillbaka till mer vanliga rutiner trots pandemin så kan kosten hamna lite i baksätet mitt i allt kaos. Det är enkelt att fixa lunch på jobbet istället för att göra den kvällen innan, eller glömma bort lunchen helt och hållet. Vi vill ge dig verktygen för att ta kunna ta hand om din kost även under de mest upptagna dagarna.

Att vara förberedd med näringsrika och goda snacks som du kan slänga i väskan kan vara en viktig nyckel för att ta dig tillbaka till rutiner. Så låt oss därför visa dig några av våra bästa snacks när det kommer till kost på språng.

Multivitamin Gummies

Detutan tvivel det godaste sättet att få i dig dina vitaminer och mineraler är med Multivitamin Gummies. Den naturliga jordgubbssmaken kommer göra att du aldrig glömmer bort att dem och de hjälper dig att känna dig på topp med en blandning av 11 essentiella vitaminer inklusive vitamin C, E, A, B6, biotin, folsyra och mer därtill. 

Vego? Ingen fara, vi har ett veganskt alternativ för dig med citronsmak. 

Pre Workout Shots

Om du åker direkt till gymmet efter jobbet, eller bara inte har tid att blanda ihop din vanliga pre-workout, så är vår Pre Workout Shot det perfekta alternativet.

En expertblandning i en ready-to-drink PWO-shot med ingredienser som koffein, kreatin, AAKG och beta alanin säkerställer att du är reda för ett träningspass även om du har kort om tid innan.

Snacks, snacks, snacks...

 

Protein crisps

Vem älskar inte att ha en påse chips till lunchen? Ja, men nu kan du äta dina chips medan du också får en portion protein.

De här chipsen är gjorda med sojaprotein (ja, de är veganska!) och levererar 11g protein på endast 100 kalorier. Perfekt att ha i väskan för en proteinboost och mota bort cravings på kontoret under eftermiddagen.

Layered Bar

Vi kunde självklart inte utelämna vår kundfavorit när det kommer till snacks - The Layered Bar.

Om du inte har testat den här en så kasta in en i varukorgen på en gång, du kommer inte ångra det. Den innehåller sex lager med textur, smak och näring. Layered Bar levererar 20g protein såväl som essentiella mineraler som kalcium om koppar.

Självklart levererar den också när det kommer till smaken. Det här är det ideala snacket för att hålla dig på banan på förmiddagen med ett bra proteinintag och träningsmål, likväl som de är en tillfredsställande smakfaktor.

Att ta med sig

Nu när du är beväpnad med snacks och tillskott som är perfektas när du behöver få i dig kost på språng, borde du vara redo för framgång med dina mål och löften. Håll de här till hands så tror vi att du kommer nå dina tränings- och kostmål på nolltid.

 

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein