33% PÅ ALLT | ANVÄND KOD: 33SE
2 FÖR 1 PÅ ALLA SNACKS

Protein Pulver för Nybörjare

VARFÖR TA PROTEIN PULVER KOSTTILLSKOTT?

Vi vet att du säkert tänker att "proteinpulver är bara för kroppsbyggare." Låt oss få en sak på det klara. Proteintillskott är för alla. Oavsett om du har löpt eller cyklat, fått ditt flöde på yoga timmen eller provat fria vikter på gymmet.

Protein hjälper till att återuppbygga och hjälpa till med tillväxten av dina muskler - men oroa dig inte, det betyder inte alltid att du kommer att öka musklerna.

KÖP VÅRA BÄSTSÄLJARE

Vanliga Frågor
Det finns många missuppfattningar om proteintillskott och en överväldigande mängd information att linda huvudet runt. Så vi har gjort det enkelt och svarat på några av de vanligaste frågorna om protein.

Protein används i våra muskler på tre sätt: för att bygga muskler,för att förhindra muskelskador och främja muskelåterhämtning. Om du vill bygga muskler eller återhämta dig efter träningen är proteinshakes ett mycket bekvämt och kostnadseffektivt sätt att öka ditt proteinintag, och de smakar också väldigt gott!

Att ha en proteinrik diet hjälper till att öka din totala muskelmassa - eftersom musklerna huvudsakligen är gjorda av protein. Men glöm inte, för att få muskelmassa måste du också sätta igång arbetet med motståndsträning. Annars kan det tillsatta proteinet och kalorierna i din kost också lagras som fett.


Först och främst, låt oss sätta rekordet på skillnaderna mellan proteinshakes och måltidsersättningsshakes. Proteinpulver tas för att hjälpa till med tillväxt och reparation av muskler. Proteintillskott är inte avsedda att ersätta dina vardagliga måltider, de är där för att arbeta tillsammans med en hälsosam, balanserad kost som ett bekvämt sätt att öka ditt proteinintag till en mycket lägre kostnad.


Shakes för måltidsersättning gör exakt vad det står på burken. Deras näringsbalanserade formuleringar ersätter en måltid. De är fördelaktiga för en snabb och enkel måltidsersättning om matlagning är det sista du tänker på, i kombination med en balanserad kost.

Precis som alla andra energikällor, om du konsumerar mer än du bränner, riskerar du att gå upp i vikt på lång sikt. Men om ditt mål inte är att gå upp i vikt kan proteinshakes med lägre kolhydrater och låg fetthalt  hjälpa dig att bygga massa istället för fett.


Hur mycket protein behöver jag?

Oavsett om du försöker bulka upp dig, gå ner i vikt eller bara behålla muskelmassa så är det viktiga att du får i dig rätt mängd protein. Hur mycket som är rätt för dig beror på flera faktorer som din personliga hälsa och träningsmål.

Den här artikeln kommer reda ut saker kring protein och bena ut hur mycket du behöver för att hjälpa dig att nå dina mål.

Läs Mer

Vem säger att churros inte kan få plats i din diet?

De här otroligt goda sötsakerna från @healthy_floflo avnjuts bäst medan de fortfarande är varma. De är bakade istället för friterad vilket gör dem till ett utmärkt och mer hälsosamt alternativt att tillfredsställa ditt sötsug med.

Det bästa av allt? De är en match made in heaven med vårt protein spread i choklad. Det är bara att börja dippa!

Kolla In Receptet