IMPACT WEEK REA: SPARA UPP TILL 70% RABATT | + SPARA 10% EXTRA RABATT MED KODEN: MER
FRI FRAKT VID KÖP AV VEGANSKT | APP DEAL: VEGAN PROTEIN CRISPS ENDAST 59KR. INGEN KOD

Protein Pulver för Nybörjare

VARFÖR TA PROTEIN PULVER KOSTTILLSKOTT?

Vi vet att du säkert tänker att "proteinpulver är bara för kroppsbyggare." Låt oss få en sak på det klara. Proteintillskott är för alla. Oavsett om du har löpt eller cyklat, fått ditt flöde på yoga timmen eller provat fria vikter på gymmet.

Protein hjälper till att återuppbygga och hjälpa till med tillväxten av dina muskler - men oroa dig inte, det betyder inte alltid att du kommer att öka musklerna.

KÖP VÅRA BÄSTSÄLJARE

Vanliga Frågor
Det finns många missuppfattningar om proteintillskott och en överväldigande mängd information att linda huvudet runt. Så vi har gjort det enkelt och svarat på några av de vanligaste frågorna om protein.

Hur mycket protein behöver jag?

Oavsett om du försöker bulka upp dig, gå ner i vikt eller bara behålla muskelmassa så är det viktiga att du får i dig rätt mängd protein. Hur mycket som är rätt för dig beror på flera faktorer som din personliga hälsa och träningsmål.

Den här artikeln kommer reda ut saker kring protein och bena ut hur mycket du behöver för att hjälpa dig att nå dina mål.

Läs Mer

Vem säger att churros inte kan få plats i din diet?

De här otroligt goda sötsakerna från @healthy_floflo avnjuts bäst medan de fortfarande är varma. De är bakade istället för friterad vilket gör dem till ett utmärkt och mer hälsosamt alternativt att tillfredsställa ditt sötsug med.

Det bästa av allt? De är en match made in heaven med vårt protein spread i choklad. Det är bara att börja dippa!

Kolla In Receptet