• Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

Veganskt BCAA-pulver i 4:1:1-förhållande

Växtbaserade essentialla aminosyror

Smak
Förpackning
Mängd

40% rabatt på aminosyror & tabletter | Använd kod: AMINOSE

40% rabatt på tablertter & aminosyror| Använd kod: AMINOSE
Erbjudandet gäller t.o.m 25.02.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
139 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Låt oss presentera ditt tillskott av essentiella aminosyror! Det innehåller leucin, isoleucin och valin i ett optimalt 4:1:1-förhållande.

Dessa aminosyror kan inte framställas i kroppen utan måste intas via kosten, och det är där vi kommer in i bilden.

Myproteins Veganska BCAA-pulver i 4:1:1-förhållande utvinns från växtbaserade råvaror, och framställs i en innovativ fermenteringsprocess, vilket gör det perfekt för vegetarianer och veganer!

Vilka är fördelarna med Veganskt BCAA 4:1:1?

Det innehåller tre populära aminosyror - proteinets byggstenar, med andra ord det som utgör strukturen för ny muskelvävnad. Detta är viktigt för alla som vill göra framsteg inom sin träning - oavsett målsättning.

Den här blandningen i 4:1:1-förhållande tillhandahåller dessutom tillsatt leucin för dig som vill dra maximal fördel av denna essentiella aminosyra - som visat sig vara oändligt populär i hela fitnessvärlden.

När bör du inta Vegan BCAA 4:1:1?

Vi rekommenderar att du tar doser om 5 gram 2-4 gånger om dagen för bästa resultat. Du kan antingen välja någon av våra läckra fruktsmaker eller bara blanda ner det i en god proteinshake.

De här aminosyrorna kan intas när som helst under dagen, såväl före som efter träning.

För ännu bättra resultat, testa det med…

Creatine Monohydrate - som är vetenskapligt bevisat att ha en positiv effekt på fysisk prestation vid högintensiv träning, och därmed lämpar sig mycket väl för att öka i styrka och explosivitet.*

*Positiva effekter uppnås vid ett dagligt intag om 3 g kreatin.

Viktig information: Vi har nyligen ändrat namnet på den här produkten från Fermented BCAA 4:1:1 till Vegan BCAA 4:1:1 eller Veganskt BCAA-pulver i 4:1:1-förhållande på svenska. Observera att innehållet är detsamma, och att det är helt och hållet samma produkt där endast namnet är ett annat.

Märkningen på den här produkten tillhandahålls på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

 • Perfekt för veganer och vegetarianer
 • Leucin, isoleucin och valin i 4:1:1-förhållande
 • Finns i fruktiga smaker

Rekommenderad användning

Blanda 5g med din valfri mängd vatten eller juice i vår shaker, skaka och drick. Använd 2-4 gånger dagligen för bästa resultat.

Ingredienser

Naturell:

Fermenterade grenade aminosyror i pulverform 2:1:1 (leucin:isoleucin:valin) (75 %), fermenterad L-leucin (25 %)

Bärexplosion:

Fermenterade grenade aminosyror i pulverform 2:1:1 (leucin:isoleucin:valin) (56 %), fermenterad L-leucin (28 %), smakämnen, syra (citronsyra), färgämnen (rödbetsröd), extrakt av lila morot, sötningsmedel (sukralos)

Blå hallon:

Fermenterade grenade aminosyror i pulverform 2:1:1 (leucin:isoleucin:valin) (56 %), fermenterad L-leucin (29 %), naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämnen (briljantblått FCF)

Citron & Lime:

Fermenterade grenade aminosyror i pulverform 2:1:1 (leucin:isoleucin:valin) (60 %), fermenterad L-leucin (30 %), naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämnen (para-orange, briljantblått FCF). Varning: Innehåller para-orange och tartrazin som kan ha negativ effekt på barns koncentrationsförmåga.

Persika & Mango:

Fermenterade grenade aminosyror i pulverform 2:1:1 (leucin:isoleucin:valin) (61 %), fermenterad L-leucin (31 %), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), Flavouring, färgämnen (Tartrazine, Sunset Yellow FCF). Varning: Innehåller para-orange och tartrazin som kan ha negativ effekt på barns koncentrationsförmåga.

Tropiska frukter:

Fermenterade grenade aminosyror i pulverform 2:1:1 (leucin:isoleucin:valin) (49 %), fermenterad L-leucin (25 %), syra (citronsyra), färgämnen (karotener), smakämnen, sötningsmedel (sukralos)

Vattenmelon:

Fermenterade grenade aminosyror i pulverform 2:1:1 (leucin:isoleucin:valin) (60 %), fermenterad L-leucin (30 %), naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämnen (allurarött AC). Varning: Innehåller allurarött som kan ha negativ effekt på barns koncentrationsförmåga.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 2 ½ skopor (5 g)

Portioner per förpackning - 50 (250 g), 100 (500 g), 200 (1 kg)

Näringsinnehåll

  Per portion
Fermenterad L-leucin 3334 mg
Fermenterad L-isoleucin 833 mg
Fermented L-valin 833 mg

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

3.0

3.0

(3 Kundrecensioner)

 • 5    0
 • 4    2
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    1
Sortera efter

Blev illamående

Sammanlagt:

1

Blandbarhet:

3

Smak:

3

Effektivitet:

1

Det är Keanou som skriver igen, det verkar som jag var för snabb i tidigare recension att lovorda denna produkt. Blev illamående vid första användandet, men kopplade inte det till att jag tagit BCAA, sedan kräktes jag den andra gången jag använde denna produkt. Har använt BCAA i flera år nu, tänkte testa My Protein, och blev i slutändan uppenbarligen mycket besviken. Artificiell smak eller färgämne - vet inte vad det var som orsakade illamående och kräkningar, men en sak är säker jag slängde pulvret och kommer aldrig köpa My Protein igen. Det må vara billigt men man får vad man betalar för.

Sun Aug 06 15:06:15 BST 2017 av Keanou

Var denna recension användbar för dig?

Nöjd

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

3

Effektivitet:

5

Gillar att det är rent BCAA framställt av majs och inte framställt människohår, fjädrar och djurhud. Gillar även att det bara är BCAA och inte en massa andra tillskott så som Betaine etc. som man finner i andra BCAA produkter. Gillar INTE färgämnet som används. Köpte Blue Raspberry och Watermelon. Blue Raspberry var att föredra.

Passar bra med:

L-Carnitine, Kreatin, AAKG & Beta-alanin (före träning som hemmagjord PWO), alternativt tillsammans med L-Glutamin (efter träningen).

Mon Jul 10 19:49:42 BST 2017 av Keanu

Var denna recension användbar för dig?

Något fadd i smaken

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

2

Effektivitet:

3

Jag har tränat för länge för att veta att BCAA är något mirakelmedel. Jag vet även att det inte är lika prisvärt som proteinpulver som faktiskt är ett av få kosttillskott som jag kan rekommendera. MEN när Myprotein har BCAA på rea för 213 kr/kg så är det riktigt billigt. Oavsett om produkten är hypad eller inte så är det inte särskilt mycket dyrare än att köpa 1kg Whey-80. Produkten är inte äcklig men heller inte särskilt god. Jag har druckit betydligt godare aminosyror. Då jag inte testat Myproteins övriga BCAA-utbud så vet jag inte om produktens smak påverkas av att den är fermenterad eller inte(?) Den som vet får gärna fylla på information. Lemon Lime och Berry Blast är de smaker jag har testat. Ingen smakar särskilt mycket, men syns desto mer. Lemon Lime är det människor som kommer fram och undrar vad det är i flaskan. Effektivitet har jag bedömt som 3 då ingen kan avgöra om BCAA fungerar eller inte genom att dricka det. :)

Passar bra med:

Vatten, koffein

Thu Apr 21 15:29:46 BST 2016 av Andreas Münsters okände bror

Var denna recension användbar för dig?

Veganskt BCAA-pulver i 4:1:1-förhållande

Välj bild

Veganskt BCAA-pulver i 4:1:1-förhållande
Back to top