• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariskt

    Vegetariskt

Ultra Colostrum (30% Ig)

Smak
Förpackning
Mängd

Få 30% rabatt på din beställning! Klicka här för mer info.

Köp 1 produkt från produktlistan och få 25% rabatt på hela beställningen Ange kod: SPARAM

Köp 2 produkter från produktlistan och få 30% rabatt på hela beställningen Ange kod: SPARAXL

Klicka på "KÖP NU" för att komma till produktlistan/kampanjen.

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.02.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

289 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Kolostrum (råmjölk) är den näringsrika mjölk som produceras av däggdjur som föda åt deras nyfödda ungar direkt efter födseln. Myproteins Ultra Colostrum kommer från nötdjur och är ett tillskott rikt på en mängd olika biologiskt aktiva proteiner, immunoglobuliner, vitaminer, aminosyror och andra tillväxtfaktorer som främjar både muskeltillväxt och immunförsvar.

Råmjölken i Ultra Colostrum samlas in året runt inom de första 12 timmarna efter födseln. Det frystorkas för att försäkra att inga av dess viktiga näringsämnen går förlorade samt för att skapa ett mer bioaktivt pulver. Denna process ser till att Ultra Colostrum är en färskare och mer näringsrik produkt än många andra, liknande råmjölkstillskott.

Kolostrum är ett av de äldsta och mest enastående livsmedlena som kan hittas i naturen tack vare dess höga innehåll av tillväxt- och immunförsvarsfrämjande näringsämnen.

Flera studier har visat att kolostrum kan främja muskeltillväxt, minska kroppsfett och öka prestationsförmågan. Detta verkar kunna förklaras genom råmjölkens egenskaper att kunna främja kroppens förmåga att uppta aminosyror och kolhydrater i tarmen.

Den enda råmjölk som samlas upp från kon är överskottet som blir över när kalven fått sitta fulla intag. Kalvens välmående är tillverkarens främsta ansvar och gårdarna involverade i tillverkningen är under bevakning från både lokala myndigheter och mejeriindustrin.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Kan boosta immunförsvaret 
  • Kan främja muskelökning 
  • Högkvalitativ kolostrum 

Rekommenderad användning

Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa, så för att få optimal effekt av den här produkten rekommenderar vi 7 1/2 miniskopor (10g) i 150-250ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker 30 minuter före och/eller efter träning. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Ej lämpligt för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten, soja och ägg.

Naturell: Frystorkad Råmjölk (Mjölk) från nöt (100%)

Näringsinnehåll

Per 10g portion:
Energi: 146kJ
Energi: 35Kcal
Protein (befintlig form): 6.85g
Kolhydrater: 3g
Laktos: 1.5g
Fett: 0.2g

Ger även:
Total mängd Immunglobuliner: 30%
IGF I & II: 2.8mcg/g
EGF: 1.6mcg/g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(2 Kundrecensioner)

Sortera efter

bra för pengar

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

Har köpt produkten flera gånger till mig själv och till min mamma. Jag har provat andra märken också men den här funkar bra i alla fall. Tips: tar denna med ljumma vatten

Passar bra med:

Superfood XS

Tue Feb 23 17:46:06 GMT 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

colostrum

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

1

Smak:

4

Effektivitet:

4

Bra produkt men svår att blanda. Bra kundservice vid reklamation.

Fri Feb 20 21:32:10 GMT 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Ultra Colostrum (30% Ig)

Välj bild

Ultra Colostrum (30% Ig)