har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Produkten du söker kan ha upphört.

Other customers purchased instead

Erbjudande
Ultra Colostrum (30% Ig)

Ultra Colostrum (30% Ig)

 • Vegetarisk
 • Glutenfri
SEK
2 Kundrecensioner

SOMMARREA
FRI FRAKT VID KÖP AV KLÄDER
+ 20% på allt - kod: PRIME
+ Välj en gåva när du handlar för 450 kr

MYDAY! 
 • Fri frakt när du köper kläder
 • 20% rabatt på hela sortimentet med koden PRIME
 • Välj din gåva när du handlar för 450 kr!
Erbjudandet gäller t.o.m. 22/7-2018
Handla nu!

Slutsåld

 • Produktinformation

  Kolostrum (råmjölk) är den näringsrika mjölk som produceras av däggdjur som föda åt deras nyfödda ungar direkt efter födseln. Myproteins Ultra Colostrum kommer från nötdjur och är ett tillskott rikt på en mängd olika biologiskt aktiva proteiner, immunoglobuliner, vitaminer, aminosyror och andra tillväxtfaktorer som främjar både muskeltillväxt och immunförsvar.

  Råmjölken i Ultra Colostrum samlas in året runt inom de första 12 timmarna efter födseln. Det frystorkas för att försäkra att inga av dess viktiga näringsämnen går förlorade samt för att skapa ett mer bioaktivt pulver. Denna process ser till att Ultra Colostrum är en färskare och mer näringsrik produkt än många andra, liknande råmjölkstillskott.

  Kolostrum är ett av de äldsta och mest enastående livsmedlena som kan hittas i naturen tack vare dess höga innehåll av tillväxt- och immunförsvarsfrämjande näringsämnen.

  Flera studier har visat att kolostrum kan främja muskeltillväxt, minska kroppsfett och öka prestationsförmågan. Detta verkar kunna förklaras genom råmjölkens egenskaper att kunna främja kroppens förmåga att uppta aminosyror och kolhydrater i tarmen.

  Den enda råmjölk som samlas upp från kon är överskottet som blir över när kalven fått sitta fulla intag. Kalvens välmående är tillverkarens främsta ansvar och gårdarna involverade i tillverkningen är under bevakning från både lokala myndigheter och mejeriindustrin.

  Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

  Fördelar
  • Kan boosta immunförsvaret 
  • Kan främja muskelökning 
  • Högkvalitativ kolostrum 
 • Rekommenderad användning

  Protein bidrar till ökad och bibehållen muskelmassa, så för att dra maximal fördel av den här produkten rekommenderar vi att blanda 7 1/2 små skopor (10 gram) med 150-250 ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker och dricka 30 minuter för och/eller efter ditt träningspass. Alternativt konsumera när som helst under dagen för att öka ditt dagliga proteinintag.

  Förvara svalt, torrt och utom solljus. Den här produkten är avsedd att användas som del i en aktiv livsstil och balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

 • Ingredienser

  Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten, soja och ägg.

  Naturell: Frystorkad Råmjölk (Mjölk) från nöt (100%)

 • Näringsinnehåll

  Per 10g portion:
  Energi: 146kJ
  Energi: 35Kcal
  Protein (befintlig form): 6.85g
  Kolhydrater: 3g
  Laktos: 1.5g
  Fett: 0.2g

  Ger även:
  Total mängd Immunglobuliner: 30%
  IGF I & II: 2.8mcg/g
  EGF: 1.6mcg/g

Kundrecensioner

4.5

2 Kundrecensioner

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

bra för pengar

Har köpt produkten flera gånger till mig själv och till min mamma. Jag har provat andra märken också men den här funkar bra i alla fall. Tips: tar denna med ljumma vatten
Passar bra med:
Superfood XS

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

colostrum

Bra produkt men svår att blanda. Bra kundservice vid reklamation.

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk
Back to top