SPARA 33% PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | 40% PÅ ALLT VEGANSKT
APP DEAL: 2 FÖR 1 PÅ CLEAR VEGAN PROTEIN

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

Komplett Frukost-blandning

Det ultimata sättet att börja din dag och komma igång

  • Vegetarisk
SEK

Komplett Frukost-blandning

Det ultimata sättet att börja din dag och komma igång

  • Vegetarisk
SEK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Spara 33% rabatt nästan allt med koden: 33SE

Spara 33% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 33SE


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.6 / 5 (5 Kundrecensioner)
  • 3 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Fullträff

Snabb, enkel och gudomlig till smaken! Jag valde banan och det var verkligen en positiv överraskning. Något svårblandad i en mindre shaker men 'worth the squeeze'.

Passar bra med:

Smakar otroligt bra med vatten!

Var denna recension användbar för dig?

Bra start på dagen

Beställde en förpackning i hopp om att göra mornarna enklare. Det fick bli "Chocolate Smooth". Pulvret blandar sig fint, blir mer som en smoothie i tjocklek, relativt tjock dryck alltså. Mättar fint och bra, även om den valda smaken var lite sissodär, smakade inte märkbart chocklad som jag hade hoppats på. + för tillsatt koffein, känner av en uppiggande effekt efter intag. Sammanfattningsvis: Vill du ha en enkel start på dagen och få i dig allt du behöver i en dryck så rekommenderar jag verkligen "Total Breakfast".
Passar bra med:
Vatten, mjölk.

Var denna recension användbar för dig?

Kanon

Ger riktigt bra energi och mättnadskänsla. Tar en på morgonen innan gymmet då jag inte alltid har matlust. Smakar riktigt bra blandat med mjölk.

Var denna recension användbar för dig?

God, mättande, svårblandad!

Är riktigt förtjust i den här produkten som smakar riktigt gott och mättar oerhört väl! Perfekt att ta antingen som en snabb frukost, ett stadigt mellanmål eller bara lite snabbt sådär innan träningen (typ 30-40min) om jag känner mig låg! Men den är svårblandad, det ska sägas. Det här pulvret är riktigt tjockt och klumpar sig lätt, så därför föredrar jag att blanda det med mixer/blender, för annars blir det verkligen inte slätt.
Passar bra med:
Mjölk, då blir smaken givetvis som godast!

Var denna recension användbar för dig?

Bra, smaksatt start på dagen!

Ännu en produkt där man kanske tänker "kan det här vara någonting att ha?" när man först läser det. Och jodå, det kan det verkligen vara. Total Breakfast ger en bra kickstart på dagen och just den som är smaksatt med banan är dessutom riktigt god! Har beställt denna två gånger nu och därför inte känt behovet att prova någon annan smak, då jag finner banan vara passande till frukost. Blandar sig riktigt bra i shaker med endast några små klumpar till och från, kan annars köras med mixerstav för en helslät finish. Funkar både med vatten och mjölk men smakar överlägset godast med det sistnämnda. Kan också med fördel blandas ut med en tredjedel chokladdryck!
Goes Well With:
Havredryck med chokladsmak

Var denna recension användbar för dig?