The Gym Paket

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

132 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Var aldrig kort om Protein med vår Gym Pack. Denna förpackning innehåller allt du behöver för en nödsituations träning. Vi har 3 grundprodukter för dig att hålla i bilen eller på jobbet så att du alltid har en shake till hands

Vårt Gym Pack innehåller:

Impact Whey Protein, 250g, Naturell - 10 portioner av vår bästsäljande 82% premium vassleprotein, vilket ger 20g protein per 25g portion. Den höga proteinhalten kommer att bidra till tillväxt och underhåll av muskelmassa.

Gym Bag– dragsko väskan är ett lätt och bekvämt sätt att lagra alla dina nödvändigheter för gymmet. Perfekt för att lagra din handduk, proteinshake och nycklar.

Myprotein Mixmaster Shaker - dessa shakers kommer med en nätsil som bidrar till att göra drycken klumpfri, de kommer även med ett skruvlock som gör shakern säker vid skakning.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Perfekt för en nödsituations träning
  • Innehåller protein, en shaker och vårt gym väska.
  • Lätt vikt och lätt att förvara.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

The Gym Paket

Välj bild

The Gym Paket