• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariskt

    Vegetariskt

Recovery XS

Allt-i-ett för återhämtning

Smak
Förpackning
Mängd

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + Upp till 15% extra rabatt | VISA MER

Spara upp till 15% extra på vår rea 
Spara 10% extra oavsett orderstorlek | Använd kod: 10TILL
Spara 12% extra på beställningar över 399 kr | Använd kod: 12TILL
Spara 15% extra på beställningar över 599 kr | Använd kod: 15TILL

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 23.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

Var: 349 kr 297 kr Spara upp till 52 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Recovery XS är en av de mest frammåttänkande återhämtningsprodukterna på marknaden. Innehållandes några av de allra bästa ingredienserna främjar Recovery XS muskelökning och påskyndar återhämtningen.

Recovery XS använder sig av ett bevisat förhållande mellan kolhydrater och protein som ger en överlägsen glykogensyntes och främjar återuppbyggnaden av muskelvävnad, båda viktiga mekanismer för återhämtning. Kolhydrats- och proteininnehållet kommer från vaxad majstärkelse samt Impact Whey Isolate®. Vaxad majsstärkelse är en snabbupptagen kolhydrat som återställer muskelglykogendepåerna med minimal påverkan på matsmältningen. Vassleproteinisolat är ett snabbupptaget protein som även är fritt från fett och laktos samt optimalt för uppbyggandet av muskelmassa.

Dessutom innehåller Recovery XS hela 4.5g aminosyror och 3g Creapure® per portion. Dessa båda ingredienser säkerställer att dina muskler är laddade med energi och pump inför ditt nästa träningspass!

Recovery XS innehåller 5.5g av den imponerande aminosyran Leucin, som är avgörande i skapandet av en optimal miljö för vävnadstillväxt och som även har en bevisad positiv effekt på proteinsyntesen. C-vitamin hjälper till att rena kroppen från oönskade toxiner och biprodukter medan elektrolyter ersätter viktiga salter som förlorats vid träning.

Att lägga lika mycket vikt på din återhämtning som på din träning kommer att löna sig och ge resultat. Därför rekommenderar vi Recovery XS för att se till att din kropp har allt den behöver för en optimal återhämtning.

'Vi ändrar namnet på denna produkt till Post Workout XS. Observera att endast namnet kommer att ändras, ingredienser och näringsvärden kommer att förbli desamma.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Optimalt förhållande mellan protein och kolhydrater
  • Innehåller elektrolyter för att ersätta salt som förloras via svett vid träning
  • Kan främja återhämtningen efter hård träning

Rekommenderad användning

Recovery XS*TM* är en fantastisk shake att ta efter träningen, med en mängd fördelar Kolhydraterna bidrar till musklernas återhämtning†, proteinet bidrar till att bygga upp och bibehålla muskemassan, och kreatinet ökar styrkan och den explosiva prestationen. För att få optimal effekt av den här produkten, tillsätt 3 stora skopor (90g) till 400-500ml vatten i en Myprotein-shaker efter träning. †Optimal effekt fås genom kolhydratintag från alla källor, med 4 g per kg kroppsvikt, med doser inom de första 4 timmarna och inte senare än 6 timmar efter träning. ‡Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa. ¥Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g kreatin.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Ej lämpligt för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten och ägg.

Choklad Mint Smak: Vaxartad majsstärkelse, Vassleproteinisolat (Mjölk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatinmonohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyra), elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, Di Kalciumfosfat och magnesiumoxid), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

Choklad Smak: Vaxartad majsstärkelse, Vassleproteinisolat (Mjölk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatinmonohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyra), elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, Di Kalciumfosfat och magnesiumoxid), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

Jordgubb Grädde Smak: Vaxartad majsstärkelse, Vassleproteinisolat (Mjölk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatinmonohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyra), elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, Di Kalciumfosfat och magnesiumoxid), Arom, Färg (Betanin), Sötningsmedel (Sukralos), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

Näringsinnehåll

Per 90g:
Energi Kcal: 275.9Kcal
Protein (befintlig form): 24.3g
Kolhydrater: 50.2g
Fett: 0.3g

Ger även (Per 90g):
Leucin: 5.5g
Glutamin: 4.5g
Creapure®: 3g
C-vitamin: 550mg
Elektrolyter: 360mg

Näringsinnehåll kan varier något beroende på smakalternativ.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Recovery XS

Välj bild

Recovery XS