har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Erbjudande

Recovery XS

Allt-i-ett för återhämtning

 • Glutenfri
SEK 359.0

Ord. pris: 399 kr

359 kr

Spara upp till 40 kr

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

HÖST REA Priserna är redan nedsatta
+ Spara 10% mer när du handlar för 700 kr

HÖST REA | Stora rabatter på hela sortimentet
Priserna är redan nedsatta
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
HANDLA NU

I lager

-

Skickas vanligtvis inom 24 timmar

 • Produktinformation

  Recovery XS är en av de mest frammåttänkande återhämtningsprodukterna på marknaden. Innehållandes några av de allra bästa ingredienserna främjar Recovery XS muskelökning och påskyndar återhämtningen.

  Recovery XS använder sig av ett bevisat förhållande mellan kolhydrater och protein som ger en överlägsen glykogensyntes och främjar återuppbyggnaden av muskelvävnad, båda viktiga mekanismer för återhämtning. Kolhydrats- och proteininnehållet kommer från vaxad majstärkelse samt Impact Whey Isolate®. Vaxad majsstärkelse är en snabbupptagen kolhydrat som återställer muskelglykogendepåerna med minimal påverkan på matsmältningen. Vassleproteinisolat är ett snabbupptaget protein som även är fritt från fett och laktos samt optimalt för uppbyggandet av muskelmassa.

  Dessutom innehåller Recovery XS hela 4.5g aminosyror och 3g Creapure® per portion. Dessa båda ingredienser säkerställer att dina muskler är laddade med energi och pump inför ditt nästa träningspass!

  Recovery XS innehåller 5.5g av den imponerande aminosyran Leucin, som är avgörande i skapandet av en optimal miljö för vävnadstillväxt och som även har en bevisad positiv effekt på proteinsyntesen. C-vitamin hjälper till att rena kroppen från oönskade toxiner och biprodukter medan elektrolyter ersätter viktiga salter som förlorats vid träning.

  Att lägga lika mycket vikt på din återhämtning som på din träning kommer att löna sig och ge resultat. Därför rekommenderar vi Recovery XS för att se till att din kropp har allt den behöver för en optimal återhämtning.

  'Vi ändrar namnet på denna produkt till Post Workout XS. Observera att endast namnet kommer att ändras, ingredienser och näringsvärden kommer att förbli desamma.

  Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

  Fördelar
  • Optimalt förhållande mellan protein och kolhydrater
  • Innehåller elektrolyter för att ersätta salt som förloras via svett vid träning
  • Kan främja återhämtningen efter hård träning
 • Rekommenderad användning

  Recovery XS*TM* är en fantastisk shake att ta efter träningen, med en mängd fördelar Kolhydraterna bidrar till musklernas återhämtning†, proteinet bidrar till att bygga upp och bibehålla muskemassan, och kreatinet ökar styrkan och den explosiva prestationen. För att få optimal effekt av den här produkten, tillsätt 3 stora skopor (90g) till 400-500ml vatten i en Myprotein-shaker efter träning. †Optimal effekt fås genom kolhydratintag från alla källor, med 4 g per kg kroppsvikt, med doser inom de första 4 timmarna och inte senare än 6 timmar efter träning. ‡Protein bidrar till att bygga upp och bibehålla muskelmassa. ¥Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g kreatin.

  Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Ej lämpligt för vegetarianer.

 • Ingredienser

  Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten och ägg.

  Choklad Mint Smak: Vaxartad majsstärkelse, Vassleproteinisolat (Mjölk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatinmonohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyra), elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, Di Kalciumfosfat och magnesiumoxid), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

  Choklad Smak: Vaxartad majsstärkelse, Vassleproteinisolat (Mjölk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatinmonohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyra), elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, Di Kalciumfosfat och magnesiumoxid), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

  Jordgubb Grädde Smak: Vaxartad majsstärkelse, Vassleproteinisolat (Mjölk) (29%), L-Leucin, L-Glutamin, Kreatinmonohydrat (Creapure*®*), Vitamin C (askorbinsyra), elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, Di Kalciumfosfat och magnesiumoxid), Arom, Färg (Betanin), Sötningsmedel (Sukralos), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

 • Näringsinnehåll

  Per 90g:
  Energi Kcal: 275.9Kcal
  Protein (befintlig form): 24.3g
  Kolhydrater: 50.2g
  Fett: 0.3g

  Ger även (Per 90g):
  Leucin: 5.5g
  Glutamin: 4.5g
  Creapure®: 3g
  C-vitamin: 550mg
  Elektrolyter: 360mg

  Näringsinnehåll kan varier något beroende på smakalternativ.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Back to top