• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal

Peri Peri Chicken

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

44 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Vad är Protein Meals?

Nu får du skippa bortförklaringar av typen "Jag hinner inte...". Protein Meals är våra snabba och smidiga proteinmåltider som har utvecklats särskilt för dig som är fysiskt aktiv och vill ha en protein- och näringsrik måltid full av smak men som inte riktigt har tiden att förbereda, tillaga, väga och mäta upp. Peri Peri Chicken är en välsmakande måltid innehållandes mör och saftig kyckling i en kryddig peri peri-sås med brunt ris och röd paprika som tillagas på bara 3 minuter. Perfekt att värma upp i mikron när du är på jobbet eller har ont om tid. Dess smidiga förpackning gör att de enkelt kan packas i väskan och intas när som helst under dagen.

Fördelar med Protein Meals?

Peri Peri Chicken ger över 29g protein per måltid som kan bidra till en bibehållen samt ökad muskeltillväxt Varje måltid har även ett lågt innehåll av både fett och socker.

Vem rekommenderas Protein Meals?

Protein Meals är perfekta för dig som snabbt vill ha en välsmakande, proteinrik måltid som även har ett lågt innehåll av socker och fett. Dessa tillagas på nolltid i mikron vilket gör det enklare än någonsin att äta nyttigt och hälsosamt även under de dagar som du har minimalt med tid.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Ger över 29g protein per måltid
  • Lågt innehåll av fett och socker 
  • Tillagas på bara 3 minuter

Rekommenderad användning

Öppna påsens topp ett par centimeter på varje sida och tillaga på full effekt i mikrovågsugn 2-3 minuter. Låt stå 1 minut innan servering. Återuppvärm ej. 

Försiktig: Innehållet kommer att vara VARMT.

Ingredienser

Tillagad kyckling (30%), vatten, tillagat brunt ris (15%), röd paprika (9%), lök, tomatpuré, ananasjuice från koncentrat, vitlökspuré, modifierad majsstärkelse, röd chili, majsstärkelse, citronjuice från koncentrat, vitvinsvinäger, olivolja, salt, koriander, rökt paprika, kajennpeppar.

Näringsinnehåll

PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 402/95
Fett: 1.7g
varav mättat: 0.6g
Kolhydrater: 9.3g
varav sockerarter: 2.2g
Protein: 9.8g
Salt: 0.5g

PER 300g MÅLTID:
Energi (kJ/kcal): 1206/286
Fett: 5.1g
varav mättat: 1.8g
Kolhydrater: 27.9g
varav sockerarter: 6.6g
Protein: 29.4g
Salt: 1.5g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(2 Kundrecensioner)

Sortera efter

Fantastisk

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

Fick hem denna produkt i slutet av förra veckan och har redan lagt en ny order. Otroligt smidigt och väldigt gott. Jag föredrar rätt stark mat, vilket gör att jag hackar ner lite extra chili alt. Thai chilipulver för att få en extra hetta. Värmer i 3 minuter på högsta effekt och det blir riktigt varmt. Kan även kompletteras med "My penne" om man vill bli riktigt mätt. Rekommenderar denna produkt och hoppas på fler goda smaker

Passar bra med:

"My penne"

Mon Aug 08 11:58:52 BST 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Smidig mellanmål

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

4

Smidigt och snabb måltid, väldigt go men rekommendera att du har tuggummi för andedräkten. Stark god smak men om man har en känslig så rekommenderar jag att du blandar lite mjölk eller kvarg

Passar bra med:

Mjölk,tuggummi

Fri Mar 18 20:35:51 GMT 2016 av

Var denna recension användbar för dig?

Protein Meal

Välj bild

Protein Meal