Essential Energy Paket

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på alla produkter | Använd kod: SE20

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.10.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. KÖP NU
467 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Availability: Slutsåld

Produktöversikt

The Essential Energy Bundle innehåller två av Myproteins mest populära uthållighetsprodukter och är ett fantastisk startpaket för alla nya till uthållighetsidrotter. Båda produkterna i detta paket kan tas antingen före, under eller efter din träning eller tävling.

The Essential Energy Bundle Består av:

TRI:CARB – Tropiskt, 800g

TRI: CARB är en kolhydrat baserad dryck som erbjuder en blandning av tre olika typer av kolhydrater. Dessa inkluderar; Maltodextrin, Fruktos och Palitinose® ;. TRI:CARB ger också 500mg av elektrolyter, som i kombination med kolhydraterna kommer att bidra till upprätthållandet av prestationen under långvarig uthållighetsträning och förbättrar absorptionen av vatten under fysisk träning

ENER:GEL - Orange, 24 x 60ml

ENER:GEL är en välsmakande gel som ger 21g kolhydrater från en kombination av maltodextrin och fruktos. Gelerna ger också ett B-vitamin blandning som kan bidra till normal metabolism, till en minskning av trötthet och utmattning, och till normal funktion av immunsystemet under och efter extrem fysisk träning.

Paketet innehåller också en Myprotein Endurance sportflaska att hålla dina vätskor under din träning eller tävling.

Smaker, Produkter och storlekar är såsom visas och kan bli substituerade UTAN MEDDELANDE beroende på lagernivåer.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Perfekta paket för de som är nya till uthållighetssporter
  • Fantastiska valuta för pengarna
  • Inkluderar en Endurance sportflaska

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Essential Energy Paket

Välj bild

Essential Energy Paket
Back to top