C Vitamin - Brustabletter

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

39 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Myvitamins C-vitamin brustabletter i sammarbete med Myprotein.

Vad är Myvitamins Vitamin C brustabletter?

Myvitamins C-vitamin brustabletter är självupplösande tabletter innehållande en 1000mg av vitamin C. Dessa tabletter kommer i två fantastiska smaker (Hallon och Naturlig Apelsin) och behöver bara läggas i vatten för att ge en välsmakande dryck.

Fördelar med Myvitamins C-vitamin brustabletter

Myvitamins C-vitamin brustabletter ge 1000 mg C-vitamin per tablett som upprätthåller den normala funktionen av immunsystemet under och efter intensiv fysisk träning, bidrar till normal energigivande ämnesomsättning, till normal funktion av nervsystemet, normal psykologisk funktion, och till att minska trötthet och utmattning.

Vilka är Myvitamins C-vitamin brustabletter lämplig för?

Myvitamins C-vitamin brustabletter är idealiska för alla som vill öka sitt intag av C-vitamin i en enkel dryck. Varje tablett kan läggas till vatten för att ge en välsmakande dryck.

Fördelar

  • Löser sig snabbt i vatten
  • Välj mellan 2 goda smaker
  • 1000mg C Vitamin per tablett

Rekommenderad användning

Vi rekommenderar att du lägger en tablett i 250 ml kallt vatten. Vänta en minut för tabletten att helt lösas upp och konsumera sedan direkt.

Ingredienser

Ingredienser:

Hallon:

Ätlig syra (citronsyra), L-askorbinsyra, surhetsreglerande medel (Natrium-Hydrogen-Carbonate), bulkmedel (sorbitol), Maltodextrin, sötningsmedel (Aspartam *, Acesulfam-K), Färg (rödbeta), Acacia, Naturlig Hallon Smak

Natural Orange:

Ätlig syra (citronsyra), L-askorbinsyra, surhetsreglerande medel (Natrium-Hydrogen-Carbonate), bulkmedel (sorbitol), Maltodextrin, sötningsmedel (Aspartam *, Acesulfam-K), Naturlig Apelsin Arom, Acacia, Färg (rödbetor, riboflavin).

Näringsinnehåll

PER TABLET:

Energi (kJ/kcal): 35/8.1
Fett: 0.0g
varav mättat: 0.0g
Kolhydrater: 0.38g
varav sockerarter: 0.32g
Protein: 0.0g
Salt: 0. 26g
Vitamin C: 1000mg

PER 100g:

Energi (kJ/kcal): 874/202
Fett: 0.0g
varav mättat: 0.0g
Kolhydrater: 9.5
varav sockerarter: 8.0g
Protein: 0.0g
Salt: 6.5g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

3.0

3.0

(1 Kundrecension)

Sortera efter

Inte så pjåkigt

Sammanlagt:

3

Blandbarhet:

4

Smak:

3

Effektivitet:

4

Vad kan jag säga? Det är en vitaminbrustablett och Raspberry som jag köpte smakar helt okej. Jag skulle nog säga att en helt "vanlig" brustablett från valfri livsmedelsbutik med samma smaksättning smakar lite bättre, men det var absolut inte dåligt. Tacksam nog ganska tam och mild i smaken men just därför inte heller någonting speciellt. Löser upp sig som den ska, inget att anmärka på eller hylla. Effektivitet är svårt att bedöma men, ja, fungerar säkert precis som det ska - de brukar ju göra det :)

Thu Feb 12 20:34:14 GMT 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

C Vitamin - Brustabletter

Välj bild

C Vitamin - Brustabletter