• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

Bedtime Extreme

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt på alla andra! | Använd kod: 25SE

Spar 30% på din beställning när du köper Myrange eller Veganska produkter!

Eller 25% rabatt på allt| Använd kod: 25SE

Erbjudandet gäller t.o.m. 17.12.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 2000 kr.

KÖP NU
189 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är Bedtime Extreme?

För muskeluppbyggnad är det viktigt med en positiv kvävebalans i kroppen. Denna positiva balans är dock svår att behålla vid fastandet som uppstår då vi sover. Därför har vi utvecklat Bedtime Extreme som förser din kropp med ett långsamt protein och portionerar ut Glutamin till musklerna medan du sover.

Fördelar med Bedtime Extreme

Vassleprotein i sig själv är för snabbverkande för att tas på kvällen då det lämnar ett för stort mellanrum fram till frukost. Kombinationen av vassleproteinisolat, mjölkprotein (micellär kasein), vassleproteinkoncentrat och äggvitepulver frigör aminosyror i en mer kontrollerad takt under natten. Med ett lågt innehåll av kolhydrater och fett hjälper Bedtime Extreme dig att hålla dig inom ramarna för optimal muskeluppbyggnad.

3g HMB och 5g Glutamin per portion minimerar risken för katabolism under sömnen.

Vem rekommenderas Bedtime Extreme?

Bedtime Extreme är ett perfekt val för alla som vill främja återhämtningen med hjälp av en långsam frigörning av aminosyror under natten.

När bör Bedtime Extreme intas?

Som namnet antyder bör Bedtime Extreme intas ca 30 minuter före läggdags.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Fördröjd tillförsel av protein under natten
 • Främjar återhämtning genom innehållet av aminosyror
 • Minskad risk för katabolism (nedbrytning) tack vare innehållet av HMB (Beta-hydroxy Beta-metylbutyrat)

Rekommenderad användning

Protein bidrar till att bygga och bibehålla muskelmassa och denna produkt har tagits fram specifikt för att intas på kvällen. För att få optimal effekt av protein, glutamin och HMB, tillsätt 2 1/2 stora skopor (60g) i 300-400ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker 30 minuter innan du går och lägger dig.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten.

Banan Smak: Långsam Nattproteinblandning (74%) (Mjölkproteinkoncentrat, Vassleproteinkoncentrat (Mjölk)), Vassleproteinisolat (Mjölk), Äggvitepulver), L Glutamin, HMB (Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Arom, Färg (Kurkumin), Sötningsmedel (Sukralos)

Choklad Mint Smak: Långsam Nattproteinblandning (72%) (Mjölkproteinkoncentrat, Vassleproteinkoncentrat (Mjölk)), Vassleproteinisolat (Mjölk), Äggvitepulver), L Glutamin, HMB (Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos)

Choklad Smak: Långsam Nattproteinblandning (72%) (Mjölkproteinkoncentrat, Vassleproteinkoncentrat (Mjölk)), Vassleproteinisolat (Mjölk), Äggvitepulver), L Glutamin, HMB (Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos)

Mocha Smak: Långsam Nattproteinblandning (73%) (Mjölkproteinkoncentrat, Vassleproteinkoncentrat (Mjölk)), Vassleproteinisolat (Mjölk), Äggvitepulver), L Glutamin, HMB (Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Kakaopulver, Arom, Sötningsmedel (Sukralos)

Jordgubb Grädde Smak: Långsam Nattproteinblandning (74%) (Mjölkproteinkoncentrat, Vassleproteinkoncentrat (Mjölk)), Vassleproteinisolat (Mjölk), Äggvitepulver), L Glutamin, HMB (Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat), Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Arom, Färg (Betanin), Sötningsmedel (Sukralos)

Näringsinnehåll

Per 60g:
Energi Kj: 817.8kJ
Energi Kcal: 201.0kcal
Protein (befintlig form): 43.3g
Kolhydrater: 2.6g
Fett: 2.1g

Ger även (per 60g):
Glutamin: 5g
HMB: 3g

Näringsinnehåll kan variera något beroende på smakalternativ.

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(2 Kundrecensioner)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Gains

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Perfekt att ta efterträning och innan läggdags. Perfekt att det innehåller HMB. En metabolit av leucine som på sistone studerats mycket på. Bedtime extreme passar alla atleter, hög proteinhalt och låg kolhydrats- och fetthalt vilket passar mig perfekt. Smaken mint chocolate smakar precis som aftereight med svagar choklad smak.

Passar bra med:

Vatten

Tue Oct 13 13:13:48 BST 2015 av Johnny

Var denna recension användbar för dig?

all around

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

3

Effektivitet:

5

Mycket bra proteinpulver passar perfekt som all around protein; innan, efterträning och precis vid läggdags och som mellanmål. Mintchokladen har en stark mintsmak som bränner till i halsen om jag dricker sakta. Men bara att klunka och hålla käft. Det är effekten man är ute efter

Passar bra med:

Vatten

Mon Oct 05 10:35:16 BST 2015 av Johnny

Var denna recension användbar för dig?

Bedtime Extreme

Välj bild

Bedtime Extreme
Back to top