Hoppa till huvudinnehåll
Uncategorised

Förklaring till förändringar i prissättning

Förklaring till förändringar i prissättning
Myprotein
Skribent och expert3 år I år
Visa Myprotein profil

Vår ambition är alltid att fylla dig och dina målsättningar med produkter av högsta kvalitet till de mest överkomliga priserna. Det finns flera externa faktorer som för närvarande påverkar branschen globalt, såsom Covid-19 och Brexit. Detta har inneburit en förändring i många aspekter av produktionskedjan, inklusive prissättning och tillgänglighet. Sådana problem har inneburit förändringar för varukostnader, produktion och frakt vilket har lett till att vi har fått ta det svåra beslutet att justera vissa priser i linje med branschen.

För att stödja våra kunder under det senaste året har vi tagit på oss eventuella merkostnader, men utan någon indikation på att priserna kommer stabilisera sig har detta oundvikligen lett till en ökning i pris för vissa produkter.

Den goda nyheten är att justeringen av vissa priser har inneburit att vi har kunnat behålla vår höga standard samtidigt som vi levererar konkurrenskraftiga priser. Vi behåller också de vanliga erbjudandena och kampanjerna du älskar över hela webbplatsen.

Myprotein
Skribent och expert
Visa Myprotein profil
myprotein