Hoppa till huvudinnehåll
PODCAST

POSCAST The Scoop avsnitt 5: Leder steroider till bättre bodybuilding?

POSCAST The Scoop avsnitt 5: Leder steroider till bättre bodybuilding?
Monica Green
Skribent och expert3 år I år
Visa Monica Green profil

Myproteins alldeles nya podcast, The Scoop, är här för att ge dig all inside info som du har letat efter inom de mest kontroversiella ämnena i fitnessindustrin. Allt under ledning av David Alorka.

De här är ämnen som diskuteras på gym, krogen, i kassaköer och lite varstans. Ämnena kommer få dig att börjar fundera lite extra. Ett nytt ämne presenteras varje vecka och diskuteras sedan med gäster som är allt från olympiska idrottsmän och kvinnor till strongmanmästare, fitnessfavoriter och influensers. Tillsammans försöker de få någon slags klarhet i några kluriga frågorna.

Du vill bara inte missa ett avsnitt.

https://open.spotify.com/episode/44sEeWJJo4XGj8WqGsttjT?si=0J6lDqnSQT-Ph5IBpDExlQ

Det här händer i avsnitt 5

I avsnitt 5 djupdyker vi in i ett annat ämne som är tabu inom fitnessindustrin - steroider.

Steroidvärlden är en komplicerad värld, och många gymbesökare är varken medvetna om vad olika anabola steroider gör eller farorna med dem, även om de ibland till och med har använt dem. Vi kommer att diskutera om ett användande av anabola steroider någonsin kan göras på ett säkert sätt, hur vitt det är spritt inom bodybuilding och om det på något vis går att göra användandet av dem säkrare. Om anabola steroider nu ens ska användas över huvudtaget.

David Alorka sätter sig ner med Youtubern, och steroidbrukande bodybuildern Thomas More, tillsammans med Dave Crosland, en bodybuilder som har dokumenterat sitt användande av anabola steroider genom sina filmer. Dave arbetar nu med att utbilda andra i ett säkert användande av steroider. De kommer tillsammans djupdyka i det här ämnet och öppna upp om sina ärliga åsikter och erfarenheter av anabola steroider.

Så, spänn fast dig och gör dig redo för det här kontroversiella avsnittet, och få det senaste skopet om bodybuilding med steroider.

https://youtu.be/gBvNArbbwgQ

Har du missat något av våra tidigare avsnitt?

LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

LIVSSTIL

PODCAST The Scoop Avsnitt 2: Kan vegansk atleter mäta sig mot köttätande?

The Scoop avsnitt 2: Kan veganska atleter mäta sig mot köttätande? Gör dig redo att sätta dig ner med dina favoritatleter och få det senaste scoopet inom fitnessindustrin.

3 år I årAv Monica Green
PODCAST

PODCAST The Scoop Avsnitt 4: Hade idrott varit mer spännande om doping vore lagligt?

Borde dopning legaliseras inom idrott? Ta reda på vad våra gäster tycker i den här veckans avsnitt av The Scoop.

3 år I årAv Monica Green
Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein