För allergener, se ingredienser i fet stil.
Banana Cream: Finmald havre (48 %), ärtproteinpulver (22 %), mejerifri växtbaserad grädde (högoljesyra solrosolja, förtjockningsmedel (akaciagummi), rårissirap, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (solroslecitin), D-alfatokoferoler), rårisprotein (6 %), naturliga smakämnen (naturliga färgämnen (kurkuminextrakt), sötningsmedel (sukralos)), linfröpulver, ekologiskt amarantmjöl, ekologiskt bovetemjöl, ekologiskt freekeh-mjöl (vete), förtjockningsmedel (xantangummi, guargummi), DigeZyme® (amylas, laktas, cellulas, proteas, lipas).
Chocolate: Finmald havre (48 %), ärtproteinpulver (20 %), mejerifri växtbaserad grädde (högoljesyra solrosolja, förtjockningsmedel (akaciagummi), rårissirap, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (solroslecitin), D-alfatokoferoler), naturliga smakämnen (sötningsmedel (sukralos)), rårisprotein (6 %), linfröpulver, ekologiskt amarantmjöl, ekologiskt bovetemjöl, ekologiskt freekeh-mjöl (vete), förtjockningsmedel (xantangummi, guargummi), DigeZyme® (amylas, laktas, cellulas, proteas, lipas).
Vanilla Raspberry: Finmald havre (48 %), ärtproteinpulver (21 %), mejerifri växtbaserad grädde (högoljesyra solrosolja, förtjockningsmedel (akaciagummi), rårissirap, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (solroslecitin), D-alfatokoferoler), rårisprotein (6 %), naturliga smakämnen (sötningsmedel (sukralos)), linfröpulver, ekologiskt amarantmjöl, ekologiskt bovetemjöl, ekologiskt freekeh-mjöl (vete), förtjockningsmedel (xantangummi, guargummi), DigeZyme® (amylas, laktas, cellulas, proteas, lipas).
Naturell: Finmald havre (51 %), ärtproteinpulver (24 %), mejerifri växtbaserad grädde (högoljesyra solrosolja, förtjockningsmedel (akaciagummi), rårissirap, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (solroslecitin), D-alfatokoferoler), rårisprotein (7 %), linfröpulver, ekologiskt amarantmjöl, ekologiskt bovetemjöl, ekologiskt freekeh-mjöl (vete), förtjockningsmedel (xantangummi, guargummi), DigeZyme® (amylas, laktas, cellulas, proteas, lipas).