För allergener, se ingredienser i fet stil. Kan även innehålla gluten, soja och ägg.
Banan & Grädde: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, färgämnen (kurkumin), sötningsmedel (sukralos)
Banan: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, färgämnen (kurkumin), sötningsmedel (sukralos)
Choklad & Karamell: Vassleproteinisolat (mjölk) (91 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaopulver, smakämnen, sötningsmedel (sukralos)
Choklad & Kokos: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, färgämnen (E150c), surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (sukralos)
Choklad: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaopulver, smakämnen, sötningsmedel (sukralos)
Cookies & Cream: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, sötningsmedel (sukralos)
Mjölkchoklad: Vassleproteinisolat (mjölk) (91 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaopulver, smakämnen, sötningsmedel (sukralos)
Naturlig banan: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, färgämnen (kurkumin), söningsmedel (sukralos)
Naturlig choklad: Vassleproteinisolat (mjölk) (91 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), kakaopulver, smakämnen, söningsmedel (sukralos)
Naturlig jordgubb: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturliga smakämnen, färgämne (rödbetsröd), sötningsmedel (sukralos)
Naturlig vanilj: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos)
Jordgubb & Hallon: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, färgämnen (E162, E163), sötningsmedel (sukralos)
Jordgubb: Vassleproteinisolat (mjölk) (98 %), emulgeringsmedel (solroslecitin), smakämnen, färgämne (rödbetsröd), sötningsmedel (sukralos)
Toffee: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen, maltextrakt, sötningsmedel (sukralos)
Naturell: Vassleproteinisolat (mjölk) (100 %), emulgeringsmedel (solroslecitin)
Vanilj: Vassleproteinisolat (mjölk) (96 %), emulgeringsmedel (solroslecitin), smakämnen, sötningsmedel (sukralos)