• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal

Chili Con Carne

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
219 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är Protein Meals?

Nu får du skippa bortförklaringar av typen "Jag hinner inte...". Protein Meals är våra snabba och smidiga proteinmåltider som har utvecklats särskilt för dig som är fysiskt aktiv och vill ha en protein- och näringsrik måltid full av smak men som inte riktigt har tiden att förbereda, tillaga, väga och mäta upp. Vår Chili Con Carne innehåller köttfärs av nötkött, röda kidneybönor och fullkornsris i et het mexikans chilisås som tillagas på bara 3 minuter. Perfekt att värma upp i mikron när du är på jobbet eller har ont om tid. Dess smidiga förpackning gör att de enkelt kan packas i väskan och intas när som helst under dagen.

Fördelar med Protein Meals?

Vår Chili Con Carne ger över 30g protein per måltid som kan bidra till en bibehållen samt ökad muskeltillväxt Varje måltid har även ett lågt innehåll av både fett och socker.

Vem rekommenderas Protein Meals?

Protein Meals är perfekta för dig som snabbt vill ha en välsmakande, proteinrik måltid som även har ett lågt innehåll av socker och fett. Dessa tillagas på nolltid i mikron vilket gör det enklare än någonsin att äta nyttigt och hälsosamt även under de dagar som du har minimalt med tid.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Ger över 30g protein per måltid
  • Lågt innehåll av fett och socker 
  • Tillagas på bara 3 minuter

Rekommenderad användning

Öppna påsens topp ett par centimeter på varje sida och tillaga på full effekt i mikrovågsugn 2-3 minuter. Låt stå 1 minut innan servering. Återuppvärm ej. 

Försiktig: Innehållet kommer att vara VARMT.

Ingredienser

Nötkött (35%), tomat (20%), röda kidneybönor (14%), vatten, tillagat fullkornsris (12%), röd paprika (5%), tomatpuré, lök, majsstärkelse, kryddor, vitlökspuré, salt, modifierad stärkelse.

Näringsinnehåll

PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 468/111
Fett: 2.9g
varav mättat: 1.5g
Kolhydrater: 10.5g
varav sockerarter: 1.1g
Protein: 10.9g
Salt: 0.5g

PER 300g MÅLTID:
Energi (kJ/kcal): 1405/333
Fett: 8.7g
varav mättat: 4.5g
Kolhydrater: 30.0g
varav sockerarter: 3.3g
Protein: 32.7g
Salt: 1.5g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(2 Kundrecensioner)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortera efter

Chili con carne betyg

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

3

Effektivitet:

3

Tycker denna är godast av alla andra olika sorter, som myprotein.se har i sitt utbud. Smakar nästan färsklagat och förvånans värt god, för att vara påsmat som inte ens behöver förvaras i kyla. Dock ett minus, kunde varit lite större portioner. Borde göras en (XL) portion så mättar det ännu mera. Men 300g räcker okej till lunch.

Passar bra med:

Vad man själv vill ha till.

Mon Dec 07 10:59:56 GMT 2015 av Alex

Var denna recension användbar för dig?

Mums!

Sammanlagt:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Smakrik! Praktisk att ta med då den ej behöver förvaras i kyl eller frys. Perfekt till jobbet eller om man vill äta något gott & inte hinner laga något. Eller lata dagar på semestern!

Passar bra med:

Proteinris!

Thu Jul 30 22:29:15 BST 2015 av Mia J

Var denna recension användbar för dig?

Protein Meal

Välj bild

Protein Meal
Back to top