• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

D Ribos - Pulver

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
229 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

D-ribos förekommer naturligt i levande celler och är en enkel sockerart som startar den metaboliska processen för ATP produktion. D-ribos verkar synergistiskt med och förstärker fördelarna hos kreatintillskott.

D-ribos har visat sig kunna öka energinivåer, boosta uthållighet och främja återhämtningen. D-ribos deltar i ATP-syntesen i muskelcellerna och har visat sig öka idrottsprestationer och förkorta återhämtningen efter intensiv träning.

Detta tillskott är utmärkt för träning och idrotter som inkluderar sprint och styrketräning.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Kan öka energiproduktionen 
 • Främjar uthållighet 
 • Kan boosta ATP produktionen 

Rekommenderad användning

Som ett kosttillskott rekommenderar vi ett intag på 4-6 gram per dag, ca 30 minuter innan träning. 

Blanda 1,5 liten MP skopa (4g) med önskad mängd vatten eller juice och drick direkt. Intas med fördel på fastande mage. 

1 x MP Plastskopa (liten) väger 3g.

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% D-Ribos, helt utan tillsatser. 

Näringsinnehåll

100% D-Ribos.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(1 Kundrecension)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Mirakelpulver?

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Nåja, inte mirakel, kanske. Men som en person som lider av svår ME/CFS, och som har extremt svårt att ta upp och omvandla kolhydrater, ATP, så kan detta mycket väl vara en livräddare. Nu är detta första dagen med denna, och jag har aldrig beställt från MyProtein tidigare, men jag är närmast chockad över hur effektivt denna tas upp i kroppen och hindrar mig från att kraschlanda och "straffas" efter att ha gjort alldeles för mycket och sabbat min pacing fullkomligt. Många fattar nog inte alls vad jag pratar om, men lider du av ME/CFS, Fibro, Borrelia eller vad som helst annat dylikt, så kommer du att veta precis vad jag pratar om. Jag borde ligga och yra i sängen, men kan fungera relativt okej. Vilket inte är möjligt utan detta. Detta är absolut inget botemedel. Men för människor som behöver återuppbygga, upprätthålla en vettig nivå av energi när kroppen går på totalt högvarv är detta verkligen en fantastisk produkt. Att lösa upp en skopa av detta pulver i ett vanligt glas vatten gör det i praktiken helt smaklöst. Inga svårigheter att få ner, och det blandas väl i en shaker. Det dammar en del från påsen, så skaffa en burk till, att förvara det i. Sedan kommer detta bli din bästa vän.
Passar bra med:
Kreatinprodukter, Q10, Omega 369.

Sat Apr 08 19:18:44 BST 2017 av xenonexia

Var denna recension användbar för dig?

D Ribos - Pulver

Välj bild

D Ribos - Pulver
Back to top