• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

Creapump

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
149 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Creapump® är det perfekta tillskottet för de som vill boosta sina energinivåer och ta sin träning till nästa nivå! Kombinationen av kolhydrater, kreatin och aminosyror hjälper din kropp att träna hårdare under en längre tid, med förbättrad muskeltillväxt och grym vaskularitet.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

 • Boostar energinivåerna innan träning 
 • Ger ökad vaskularitet 
 • Ger optimal styrka och främjar en kraftansträngning

Rekommenderad användning

Kreatin förbättrar prestationen och explosiv kraft†, och kolhydrater främjar muskelåterhämtning‡, så för att dra maximal fördel av den här produkten, blanda en stor skopa (30 gram) med 150-250 ml vatten eller juice i en Myprotein-shaker och drick före och/eller efter träning. †Kreatin ökar den fysiska prestationen vid högintensiv träning. Positiv effekt uppnås vid ett dagligt intag om 3 gram kreatin. ‡ Positiv effekt uppnås genom en total konsumtion av kolhydrater, oavsett källa, om 4 gram per kilo kroppsvikt och dag, i doser inom fyra timmar och inte mer än sex timmar efter träning.

Förvara svalt, torrt och utom solljus. Den här produkten är avsedd att användas som del i en aktiv livsstil och balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten, soja, mjölk och ägg.

Tropical Smak: Kolhydratsblandning (63%) (Dextros, Isomaltulos* (Palatinose*®*)), Kreatinmonohydrat (Creapure*®*) (15%), Citrullin malat, Arginin Alfa-ketoglutarat, Taurin, Arom, syra (citronsyra), Färg (Kurkumin), Sötningsmedel (Sukralos). *Isomaltulos är en källa till glukos och fruktos

Naturell: Kolhydratsblandning (68%) (Dextros, Isomaltulos* (Palatinose*®*)), Kreatinmonohydrat (Creapure*®*) (15%), Citrullin malat, Arginin Alfa-ketoglutarat, Taurin. *Isomaltulos är en källa till glukos och fruktos

Näringsinnehåll

Varje 30g portion ger:
Energi: 343.1kJ
Energi: 82.0Kcal
Protein: 0.0g
Kolhydrater: 20.5g
Fett 0.0g

Aktiva ingredienser per 30g portion:
Kolhydratsblandning: 20.5g
Creapure® 5g
Pump-blandning (Citrullin malat och Arginin Alfa-ketoglutarat) 4g
Taurin 600mg

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(2 Kundrecensioner)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

pumpp

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

av alla kreatin jag använt så gav den här mig mest pump riktigt nöjd

Passar bra med:

vatten

Thu Mar 30 11:12:12 BST 2017 av habs

Var denna recension användbar för dig?

Perfekt Pre Workout!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Hej! Har du också lite svårt att hitta energin före träningen på eftermiddagen? Jag köpte Creapump för några veckor sen och är supernöjd! God smak (Tropical), den blandar sig lätt och är perfekt att inta ca en halvtimme före passet, jag känner mej både piggare och mer fokuserad under träningen samt ger ett bra" tryck" i kroppen vid styrketräning. Jag kommer att köpa denna produkt igen, rekomenderas!

Goes Well With:

Vatten

Tue Jun 03 12:43:30 BST 2014 av Lasse

Var denna recension användbar för dig?

Creapump

Välj bild

Creapump
Back to top