Produktöversikt

CoEnzyme Q-10 finns naturligt i nästan varje cell i kroppen. Allteftersom vi åldras minskar produktionen av det här viktiga näringsämnet i kroppen, vilket gör intaget via kosten än viktigare.

Varför välja CoEnzyme Q-10?

De högsta nivåerna av CoEnzyme Q-10 finns i vävnad med högst energibehov, så som hjäta och skelettmuskler, och våra softgelkapslar låter dig öka ditt intag på ett snabbt och smidigt sätt.

Vänligen observera att märkningen på den här produkten förekommer på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

  • Smidiga kapslar
  • Högkvalitativt kosttillskott
  • Viktigt för kostintaget

Rekommenderad användning

Ta 3 kapslar dagligen. För bästa resultat konsumera med mat.

Överskrid inte angivna rekommenderade dagliga intaget. Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvaras svalt och torrt inte i direkt solljus. Förvara utom räckhåll för små barn.

Ingredienser

Bulkmedel (kalciumkarbonat, mikrokristallin cellulosa, majsstärkelse), ko-enzym Q10, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), förtjockningsmedel (karboxymetylcellulosa, natrium).

Allergener:

Tillverkad i en fabrik som hanterar mjölk, soja, ägg, gluten och produkter innehållandet det.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 3 Kapslar

Portioner Per Behållare - 30 (90 Kapslar)

Typiska Näringsvärden

      Per Portion
Koenzym Q10     30 mg

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(1 Kundrecension)

Sortera efter

Viktigt kosttillskott

Sammanlagt:

5

Effektivitet:

5

Koenzym Q10 är ett viktigt kosttillskott. När vi åldras minskar nivåerna av Q10 i kroppen och kosttillskott med Q10 behövs. De som äter läkemedel mot höga blodfetter (statiner) behöver också extra tillskott av Q10. Koenzym Q10 från Myprotein är prisvärt och jag kan rekommendera det.

Passar bra med:

Ta gärna koenzym Q10 tillsammans med mat.

Thu Jul 27 18:59:04 BST 2017 av

Var denna recension användbar för dig?

Co Enzyme Q10

Välj bild

Co Enzyme Q10
Back to top