UPP TILL 70% RABATT + 15% EXTRA MED KOD: MER
+ FRI FRIKT VID KÖP AV TRÄNINGSTILLBEHÖR

VAD ÄR COMMAND?

COMMAND är vårt premiumvarumärke för spel, skapat genom Myprotein-innovations. Vårt uppdrag är att tillverka banbrytande spelbränsle och att stödja esportlag och vardagliga spelare; dessutom erbjuder vi dig läckra drycker för att hålla dig på toppen av ditt spel.

Med över ett decennium av näringskunskap är våra produkter vetenskapsledda och fyllda med vitaminer, mineraler och aktiva ingredienser för att stödja både ditt fysiska och kognitiva välbefinnande. Vi har också fler produkter på gång, så som hälsosamma mellanmål och måltidsersättningar. Så, oavsett vad du spelar, stanna kvar och stay in COMMAND.

KÖP NU

VAD INNEHÅLLER VÅRA COMMAND?

Våra shakes och energidrycker är skapade av experter och innehåller en massa aktiva ingredienser. Från zink för att stödja kognitiv funktion, A-vitamin för att skydda din syn till C-vitamin för att minska trötthet och koffein för att hålla dig fokuserad, våra formler täcker ditt spelbränsle.

Vi är också dedikerade till att hålla dig i kontroll, inte ge dig en ohälsosam rusning, så våra drycker är helt sockerfria. Dessutom kommer de i en rad läckra smaker, från Blue Raspberry energidrycker till Tropical shakes.

KÖP NU

VÅR KVALITET

Vi är dedikerade till att tillhandahålla produkter av bästa kvalitet. Våra interna produktionsanläggningar i världsklass gör det möjligt för oss att utveckla, formulera och testa - med hjälp av specialinfraröd scanning och röntgenmaskiner för att säkerställa att varje enskild produkt uppfyller högsta kvalitetsstandarder, vilket leder till att det brittiska detaljhandelskonsortiet certifierar AA-klass för livsmedelssäkerhet.

KÖP NU