• Gluten Free

    Gluten Free

Hjärta Vitality

För ett friskt, aktivt hjärta*

Mängd

35% rabatt på aminosyror & tabletter | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | ingen kod behövs

35% rabatt på tablertter & aminosyror | Ingen kod behövs
Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
229 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Cardio är vår avancerade formula som innehåller höga nivåer av omega-3 för att bidra till normalt fungerande hjärta och det så viktiga blodtrycket, liksom monakolin K, som bidrar till att upprätthålla normala blodkolesterolnivåer.*

Kranskärlsjukdomar är den ledande dödsorsaken i Storbritannien*, så oavsett hur aktiv du är är det viktigt att du tar hand om hjärtat. Cardio erbjuder dig ett smidigt och tillförlitligt sätt att göra det på - varje dag.

Vilka är fördelarna med Cardio?

Varje daglig dos ger dig 3 gram av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA, vilka bidrar till normal hjärtfunktion, upprätthållandet av normalt blodtryck, och upprätthållandet av normala nivåer av triglycerider i blodet.*

Cardio innehåller dessutom 10 mg monakolin K som bidrar till upprätthållandet av normala blodkolesterolnivåer.

Vi har dessutom tillsatt ett antal mineraler, så som kalcium, som bidrar till normal blodkoagulering, och krom för dess förmåga att upprätthålla normala glukosnivåer i blodet..*

Vem är Cardio lämplig för?

Vår effektiva formula har tagits fram för att hjälpa dig hantera den dagliga pressen och stressen av att vara en modern man, och i stället låta dig koncentrera dig på att prestera på topp, oavsett ålder.

 

*EPA och DHA bidrar till normal hjärtfunktion. De positiva effekterna uppnås vid ett intag om 250 mg DHA + EPA.

*DHA och EPA bidrar till upprätthållandet av normalt blodtryck. De positiva effekterna uppnås vid ett intag om 3 g EPA och DHA. Överskrid inte ett dagligt intag om totalt 5 g EPA- och DHA-tillskott.

*Monakolin K från rött ris bidrar till upprätthållandet av normala blodkolesterolnivåer. De positiva effekterna uppnås vid ett dagligt intag om 10 mg monakolin K från rött ris.

*DHA och EPA bidrar till upprätthållandet av normala nivåer av triglycerider i blodet. De positiva effekterna uppnåt med ett dagligt intag om 2 g EPA och DHA. Överskrid inte ett dagligt intag om totalt 5 g EPA- och DHA-tillskott.

*Kalcium bidrar till normal blodkoagulering

*Krom bidrar till upprätthållandet av normala glukosnivåer i blodet

*Data hämtad från: https://www.nhs.uk/conditions/coronary-heart-disease/Pages/Introduction.aspx and https://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs317/en/

 

Vänligen observera att märkningen på den här produkten tillhandahålls på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

  • Hjälper aktiva män hålla hjärtat friskt
  • DHA och EPA bidrar till att behålla ett hälsosamt blodtryck och normala nivåer av triglycerider i blodet*
  • Monakolin K bidrar till att upprätthålla normala blodkolesterolnivåer*

Rekommenderad användning

Ta 4 kapslar dagligen. 2 på morgonen och 2 på kvällen.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. De nhär produkten ska inte användas som substitut till en varierad och balanserad kost. Förvara svalt, torrt och utom solljus. Inte läpmligt för vegetarianer. Förvara utom räckhåll för barn.

 

Ingredienser

Fiskolja (57 %) (fiskolja, blandade tokoferoler), Soft Gel-kapslar (förtjockningsmedel (bovint gelatin), humektanter (glycerol), förtjockningsmedel (bivax), rött ris (5 %), kalcium (kalciumkarbonat), emulgeringsmedel (solroslecitin), färg (järnoxid, järnhydroxid), krom (Krompikolinat)

För allergener, se ingredienser i fet stil. Tillverkad i en fabrik som hanterar nötter.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek -4 kapslar dagligen

Portioner per förpackning: 30 (120 kapslar), 60 (240 kapslar)

Näringsinnehåll

  Per dagsranson
Kalcium 120 mg (15 % RDI*)
Krom 6 µg (15 % RDI*)

* Rekommenderat dagligt intag för en normal vuxen person (8400 kJ/2000 kcal)

Aktiva ingredienser

  Per dagsranson
Fiskolja 4292 mg
  Dokosahexaensyra (DHA) 1284 mg
  Eikosapentaensyra (EPA) 1716 mg
Monakolin k 10 mg

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Hjärta Vitality

Välj bild

Hjärta Vitality
Back to top