• Vegetariskt

    Vegetariskt

  • Gluten Free

    Gluten Free

Bone Vitality

Komplett och smidig skeletthälsa

Mängd

25% rabatt | Använd kod: 25SE

25% rabatt på allt andra produkter! | Använd kod: 25SE

Erbjudandet gäller t.o.m 23.02.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
99 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vårt smidiga tillskott som du tar två gånger om dagen har tagits fram speciellt för att få en blandning av vitaminer och mineraler valda för sin förmåga att bidra till ett friskt skelett, detta för att hjälpa dig att bibehålla en aktiv livsstil.*

Denna effektiva blandning innehåller ingredienser som komplementerar varandra för att hjälpa den aktive mannen via ett dagligt kosttillskott för att hålla kroppen stark och redo för alla utmaningar som kan tänkas komma i hans väg.

Vilka är fördelarna med Bone Vitality?

Den här avancerade blandningen levererar en källa av ditt dagliga behov av kalcium - en viktig mineral som används i hela kroppen, bland annat genom att bidra till ett friskt skelett.

Bone Vitality är en källa till d-vitamin, k-vitamin, magnesium, fosfor och mangan. Den här blandningen av vitaminer och mineraler bidrar också till att upprätthålla friskt skelett.*

Att tillsätta mangan i vårt speciellt framtagna tillskott hjälper också din kropp att skapa bindväv*, medan c-vitamin bidrar till normal nybildning av kollagen, vilket tillåter brosk, hud, tänder och tandkött att fungera normalt.*

Vem är Bone Vitality lämpligt för?

Bone Vitality är ett komplett skeletthälsotillskott lämpligt för män som håller sig aktiva varje dag, och behöver ha en frisk och stark kropp. Vår smidiga tablett gör att du kan få dessa nödvändiga näringsämnen för att hålla kroppen i trim.

*Kalcium behövs för att upprätthålla ett friskt skelett. Magnesium, mangan, fosfor, d- och k-vitamin bidrar till upprätthållandet av ett friskt skelett. C-vitamin bidrar till normal nybildning av kollagen vilket bidrar till friskt skelett.

*D-vitamin bidrar till normal upptagning av kalcium och fosfor.

*Kalcium behövs för att hålla tänderna friska. Magnesium, fosfor och d-vitamin bidrar till upprätthållandet av friska tänder.

*Mangan bidrar till normal bildning av bindväv.

*C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen vilket ger friskt brosk. C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen vilket bidrar till friskt tandkött. C-vitamin bidrar till bildning av kollagen vilket ger frisk hud. C-vitamin bidrar till bildning av kollagen vilket ger friska tänder.

Vänligen observera att märkningen på den här produkten tillhandahålls på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

  • Blandning av vitaminer och mineraler som bidrar till god skeletthälsa1
  • Bidrar till frisk bindväv4
  • Perfekt för att kunna upprätthålla en aktiv livsstil

Rekommenderad användning

Ta 2 tabletter dagligen, lämpligen tillsammans med mat.

Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Den här produkten ska inte användas som ett substitut till en varierad, balanserad kost. Förvara svalt, torrt och utom solljus. Inte lämplig för veganer. Förvara utom räckhåll för små barn.

Ingredienser

Kalcium (kalciumkarbonat, dikalciumfosfat), magnesium (magnesiumoxid), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa), c-vitamin, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), vitamin D3 (sackaros, stabiliseringsmedel (acaciagummi), majsstärkelse, solrosolja, kolekalciferololja), mangan (mangansulfat), k-vitamin (majsmaltodextrin).

 

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 2 tabletter

Portioner per förpackning: 30 (60 tabletter), 60 (120 tabletter)

Nutritional Information

  Per portion
C-vitamin 24 mg (30 % RDI*)
Kalcium 800 mg (100 % RDI*)
D-vitamin 15 µg (300 % RDI*)
K-vitamin 30 µg (40 % RDI*)
Fosfor 200 mg (29 % RDI*)
Magnesium 300 mg (80 % RDI*)
Mangan 0,6 mg (30 % RDI*)

* Rekommenderat dagligt intag för en normal vuxen person (8400 kJ/2000 kcal)

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Bone Vitality

Välj bild

Bone Vitality
Back to top