har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Erbjudande
Bone(Vitality) - 60 Tablets

Bone Vitality

Komplett och smidig skeletthälsa

 • Vegetarisk
 • Glutenfri
SEK 99.0

99 kr

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Handla Mer, Spara Mer: upp till 30% rabatt | Kod: SPARA

Få mer rabatt ju mer du handlar. 5% mer för varje 300 kr: 
 • Handla för 300 kr --> 20% rabatt
 • Handla för 600 kr --> 25% rabatt
 • Handla för 900 kr --> 30% rabatt
Använd koden SPARA i kassan för att aktivera din rabatt.
Erbjudandet gäller t.o.m 25.06.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
Handla nu

I lager

-

Skickas vanligtvis inom 24 timmar

 • Produktinformation

  Vårt smidiga tillskott som du tar två gånger om dagen har tagits fram speciellt för att få en blandning av vitaminer och mineraler valda för sin förmåga att bidra till ett friskt skelett, detta för att hjälpa dig att bibehålla en aktiv livsstil.*

  Denna effektiva blandning innehåller ingredienser som komplementerar varandra för att hjälpa den aktive mannen via ett dagligt kosttillskott för att hålla kroppen stark och redo för alla utmaningar som kan tänkas komma i hans väg.

  Vilka är fördelarna med Bone Vitality?

  Den här avancerade blandningen levererar en källa av ditt dagliga behov av kalcium - en viktig mineral som används i hela kroppen, bland annat genom att bidra till ett friskt skelett.

  Bone Vitality är en källa till d-vitamin, k-vitamin, magnesium, fosfor och mangan. Den här blandningen av vitaminer och mineraler bidrar också till att upprätthålla friskt skelett.*

  Att tillsätta mangan i vårt speciellt framtagna tillskott hjälper också din kropp att skapa bindväv*, medan c-vitamin bidrar till normal nybildning av kollagen, vilket tillåter brosk, hud, tänder och tandkött att fungera normalt.*

  Vem är Bone Vitality lämpligt för?

  Bone Vitality är ett komplett skeletthälsotillskott lämpligt för män som håller sig aktiva varje dag, och behöver ha en frisk och stark kropp. Vår smidiga tablett gör att du kan få dessa nödvändiga näringsämnen för att hålla kroppen i trim.

  *Kalcium behövs för att upprätthålla ett friskt skelett. Magnesium, mangan, fosfor, d- och k-vitamin bidrar till upprätthållandet av ett friskt skelett. C-vitamin bidrar till normal nybildning av kollagen vilket bidrar till friskt skelett.

  *D-vitamin bidrar till normal upptagning av kalcium och fosfor.

  *Kalcium behövs för att hålla tänderna friska. Magnesium, fosfor och d-vitamin bidrar till upprätthållandet av friska tänder.

  *Mangan bidrar till normal bildning av bindväv.

  *C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen vilket ger friskt brosk. C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen vilket bidrar till friskt tandkött. C-vitamin bidrar till bildning av kollagen vilket ger frisk hud. C-vitamin bidrar till bildning av kollagen vilket ger friska tänder.

  Vänligen observera att märkningen på den här produkten tillhandahålls på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan förekomma på enskilda produkter.

  Fördelar
  • Blandning av vitaminer och mineraler som bidrar till god skeletthälsa1
  • Bidrar till frisk bindväv4
  • Perfekt för att kunna upprätthålla en aktiv livsstil
 • Rekommenderad användning

  Ta 2 tabletter dagligen, lämpligen tillsammans med mat.

  Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Den här produkten ska inte användas som ett substitut till en varierad, balanserad kost. Förvara svalt, torrt och utom solljus. Inte lämplig för veganer. Förvara utom räckhåll för små barn.

 • Ingredienser

  Kalcium (kalciumkarbonat, dikalciumfosfat), magnesium (magnesiumoxid), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa), c-vitamin, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), vitamin D3 (sackaros, stabiliseringsmedel (acaciagummi), majsstärkelse, solrosolja, kolekalciferololja), mangan (mangansulfat), k-vitamin (majsmaltodextrin).

   

 • Näringsinnehåll

  Portionsstorlek - 2 tabletter

  Portioner per förpackning: 30 (60 tabletter), 60 (120 tabletter)

  Nutritional Information

    Per portion
  C-vitamin 24 mg (30 % RDI*)
  Kalcium 800 mg (100 % RDI*)
  D-vitamin 15 µg (300 % RDI*)
  K-vitamin 30 µg (40 % RDI*)
  Fosfor 200 mg (29 % RDI*)
  Magnesium 300 mg (80 % RDI*)
  Mangan 0,6 mg (30 % RDI*)

  * Rekommenderat dagligt intag för en normal vuxen person (8400 kJ/2000 kcal)

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Back to top