Vassleberikat Nötsmör - Mandel

Proteinförstärkt mandelsmör

Få 30% rabatt på din beställning! Klicka här för mer info.

Med följande kod kan du få 30%, 25%, 20% eller 15% rabatt på din beställning: GOLDEN

Handla för 300 kr och få 15% rabatt

Handla för 500 kr och få 20% rabatt

Handla för 700 kr och få 25% rabatt

Handla för 950 kr och få 30% rabatt

Erbjudandet gäller t.o.m. 04.12.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Tillfälligt slut

Produktöversikt

Nu introducerar vi Myproteins Almond WHEY BUTTERTM och förvandlar din gamla favorit till någonting extraordinärt! I vårt laboratorium specialutrustat för att tillverka nötsmör har vi designat en anmärkningsvärd fusion mellan vassleisolat och nötsmör och gjort den i en rad olika smaker. Med mer än 40 % mer protein än vanligt cashewsmör från en mataffär, är vår senaste innovation ännu en i raden av proteinrika produkter som bidrar till att öka i muskelmassa.

Det här mandelsmöret har en rad andra fördelar. Att ersätta mättat fett med omättat fett i dieten bidrar till att bibehålla normala kolesterolvärden, och en av fördelarna med det här mandelsmöret är att det har ett högt innehåll av enkelomättat fett. Dessutom har våra utvecklare sett till att vårt Almond WHEY BUTTERTM har lågt socker- och saltinnehåll, vilket gör det till det skuldfria nötsmör din fysik alltid har längtat efter. Vi har inte bara höjt den näringsmässiga profilen på nötsmöret, våra supersmarta utvecklare har dessutom gjort den tillgänglig i flera lyxiga smaker.

På Myprotein anser vi verkligen att den här produkten är en game-changer för alla som tar sin träning och kost seriöst. Med sin otroliga mångsidighet kan du använda det här nötsmöret till praktiskt taget vilken rätt som helst, och ge måltiden en smak- och proteininjektion. Varför inte använda som pålägg på en riskaka, i din smoothie, eller som tillbehör till något av våra utsökta proteinrika mellanmål?

Myproteins Almond WHEY BUTTERTM är proteinrik, och kommer bidra till att öka, bibehålla och återhämta muskelmassa/muskelvävnad.

Fördelar

  • 40 % mer protein än vanligt mandelsmör
  • Fullproppad med hälsosamma fetter
  • Finns i en rad läckra smaker

Rekommenderad användning

Utmärkt att använda som pålägg eller i matlagning. En viss separering av oljor är naturligt, bara att blanda in igen.

 

Ingredienser

Naturell: Rostad Mandel (50%), vassleproteinisolat ( Mjölk ) (innehåller emulgeringsmedel ( sojalecitin)) (25%), extra Virgin Kallpressad Rapsolja, Sötningsmedel (Sucralose).

Smaksatt: Rostad Mandel (50%), vassleproteinisolat ( Mjölk ) (innehåller emulgeringsmedel (sojalecitin)) (25%), Extra Virgin Kallpressad Rapsolja, naturlig smakämnen, sötningsmedel (sukralos).

För allergener, se ingredienser som anges i fet stil . Kan innehålla andra nötter och jordnötter.

Näringsinnehåll

Nutritional Information

  Per 100g  
Energi 2613 kJ/630 kcal  
Fett 50 g  
  varav mättat 3.8 g  
  varav enkelomättat 32 g  
  varav fleromättat 12 g  
Kolhydrater 8.3 g  
  varav socker 2.2 g  
Fiber 2.1 g  
Protein 36 g  
Salt 0.18 g  

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Vassleberikat Nötsmör - Mandel

Välj bild

Vassleberikat Nötsmör - Mandel