Vassleberikat Nötsmör - Cashew

Proteinförstärkt cashewsmör

FÅ 30% RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING PLUS GÅVA PÅ KÖPET! Klicka här för mer info.

Köp 1 produkt från produktlistan och få 25% rabatt på HELA din beställning - Ange kod SPARAM

Köp 2 produkter från produktlistan och få 30% rabatt på HELA din beställning - Ange kod SPARAXL

Handlar du för 400 kr, eller mer får du dessutom en Limited Edition DEFEAT THE HEAT shaker på köpet. Gåvan läggs automatiskt i varukorgen.

Klicka på KÖP NU för att komma till kampanj / produktlista.

Erbjudandet gäller t.o.m. 31.07.2016, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Tillfälligt slut

Produktöversikt

Nu introducerar vi Myproteins Cashew WHEY BUTTERTM och förvandlar din gamla favorit till någonting extraordinärt! I vårt laboratorium specialutrustat för att tillverka nötsmör har vi designat en anmärkningsvärd fusion mellan vassleisolat och nötsmör och gjort den i en rad olika smaker. Med 60 % mer protein än vanligt cashewsmör från en mataffär, är vår senaste innovation ännu en i raden av proteinrika produkter som bidrar till att öka i muskelmassa.

Det här cashewsmöret har en rad andra fördelar. Att ersätta mättat fett med omättat fett i dieten bidrar till att bibehålla normala kolesterolvärden, och en av fördelarna med det här cashewsmöret är att det har ett högt innehåll av enkelomättat fett. Dessutom har våra utvecklare sett till att vårt Cashew WHEY BUTTERTM har lågt socker- och saltinnehåll, vilket gör det till det skuldfria nötsmör din fysik alltid har längtat efter. Vi har inte bara höjt den näringsmässiga profilen på nötsmöret, våra supersmarta utvecklare har dessutom gjort den tillgänglig i flera lyxiga smaker.

På Myprotein anser vi verkligen att den här produkten är en game-changer för alla som tar sin träning och kost seriöst. Med sin otroliga mångsidighet kan du använda det här nötsmöret till praktiskt taget vilken rätt som helst, och ge måltiden en smak- och proteininjektion. Varför inte använda som pålägg på en riskaka, i din smoothie, eller som tillbehör till något av våra utsökta proteinrika mellanmål?

Myproteins Cashew WHEY BUTTERTM är proteinrik, och kommer bidra till att öka, bibehålla och återhämta muskelmassa/muskelvävnad.

Fördelar

  • 60% mer protein än vanligt cashewsmör
  • Fullpackat med nyttiga fetter
  • Finns i flera läckra smaker

Rekommenderad användning

Utmärkt att använda som pålägg eller i matlagning. En viss separering av oljor är naturligt, bara att blanda in igen.

 

Ingredienser

Naturell: Rostade Cashewnötter (49%), vassleproteinisolat ( Mjölk ) (innehåller emulgeringsmedel ( sojalecitin)) (26% ), extra Virgin Kallpressad Rapsolja, Sötningsmedel (Sucralose).

Smaksatt: RostadeCashewnötter (49%), vassleproteinisolat ( Mjölk ) (innehåller emulgeringsmedel (Sojalecitin)) (26%), Extra Virgin Kallpressad Rapsolja, naturlig smakämnen, sötningsmedel (sukralos).

För allergener, se ingredienser som anges i fet stil . Kan innehålla andra nötter och jordnötter.

Näringsinnehåll

Nutritional Information

  Per 100g  
Energi 2548 kJ/614 kcal  
Fett 47 g  
  varav mättat 6.1 g  
  varav enkelomättat 28 g  
  varav fleromättat 11 g  
Kolhydrater 15 g  
  varav socker 3.3 g  
Fiber 2.7 g  
Protein 32 g  
Salt 0.17 g  

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Vassleberikat Nötsmör - Cashew

Select image

Vassleberikat Nötsmör - Cashew