har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Erbjudande

Fettförbränningspaket Damer

SEK

HÖST REA Priserna är redan nedsatta
+ Spara 10% mer när du handlar för 700 kr

HÖST REA | Stora rabatter på hela sortimentet
Priserna är redan nedsatta
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
HANDLA NU

Slutsåld

 • Produktinformation

  Vi presenterar vårt Fettförbränningspaket för Damer, en samling av produkter vetenskapligt utvalda för att hjälpa dig att få ut det mesta av din nyårs deff. Innehållande en mängd av våra mest sålda produkter, är Fettförbräningspaketet perfekt för alla från nybörjare till vana gymbesökare.

  Impact Diet Whey– 1kg

  Näst på listan är Impact Diet Whey, en enkel blandning av proteiner som kommer att bidra till tillväxt och underhåll av muskelmassa, tillsammans med tillsatt grönt te och L-karnitin. Impact Diet Whey konsumeras oftast som en vanlig shake, men om du känner dig kreativ, prova blanda med din favorit efterrätt eller gröt för en ökning av protein.

  Thermopure – 90 kapslar

  Vår nästa produkt är Thermopure, som levererar en spännande kombination av koffein och vitamin B6 och B12 för att förbättra fokus och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det är inte allt! Thermopure innehåller också en mängd populära ingredienser såsom L-tyrosin, L-Theanin och Bioperine.

  CLA – 60 kapslar

  För att komplettera ovanstående, har vi inkluderat CLA, en produkt som ger 1000 mg konjugerad linolsyra per kapsel. Härstammar från Safflorolja, innehåller CLA naturligt förekommande fettsyror som huvudsakligen finns i livsmedel som ost, mjölk, lamm och nötkött.

  Grönt te - 120 tabletter

  Tillsammans med detta kommer grönt te kapslar, en trend produkt som är ett populärt komplement i dieter. En ingrediens som vanligtvis konsumeras som en varm dryck, gör grönt te-extrakt att du kan konsumera när du är på språng, bekvämt särskilt för dem med en hektisk livsstil.

  Omega 3– 90 kapslar

  Tillsammans med detta kommer Omega 3, en väsentligen fettsyra som bidrar till normal funktion i hjärtat. Omega 3 kan inte syntetiseras av kroppen, och måste därför fås från kostkällor som lax, makrill och sardiner vilket gör detta till ett bra alternativ, speciellt om du är på budget.

  Active Woman   - 120 tabletter

  För att säkerställa din träning slutar aldrig, vi har lagt till Active Woman, en omfattande multi-vitamin som utformats speciellt för aktiva kvinnor. Active Woman ger en blandning av vitaminer och mineraler som bidrar till ett starkt immunförsvar.

  Fördelar
  • Förbättra prestanda*
  • Stort värde för pengarna
  • Perfekt för både nybörjare och vana gymbesökare
 • Rekommenderad användning

  Se de individuella produkternas sida.

 • Ingredienser

  Se de individuella produkternas sida.

 • Näringsinnehåll

  Se de individuella produkternas sida.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Back to top