• Vegan

    Vegan

  • Vegetariskt

    Vegetariskt

Natural Baking Bundle

15% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND

15% rabatt på sidan för nya kunder! Skapa ett konto, logga in och ange koden: NYKUND

Vi vill välkomna alla nya kunder till Myprotein.se med 15% rabatt på sidan! 

Registrera dig på vår hemsida, logga in och ange rabattkoden i kassan för att dra nytta av erbjudandet.

Rabatten gäller tills vidare.

KÖP NU
Var: 853 kr 639 kr Spara upp till 214 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Vår Natural Baking Bundle ger dig utvalda ingredienser för en mer naturlig bakning med rena och hälsosamma råvaror med ett överflöd av näringsämnen. Ingredienserna kan också ge dig ett naturligt tillskott av vitaminer, mineraler och fibrer i din vardagliga kost.

Linfröpulver – 250 g

Linfröpulver kan användas som ersättning till ägg, men ger också fantastisk konsistens och en nötig smak till din bakning. Det är en utmärkt källa till essentiella fettsyror och är perfekt för vegansk eller mejerifri bakning.

Kokospuré – 460 g

Det här nyttiga, termostabila matlagningsfettet anses vara den mest hälsosamma oljan för dig som tänker på kosten. Detta tack vare dess unika innehåll av mättat fett, rikt på laurinsyra och MCT. Det ger också en god, subtil kokossmak till din matlagning eller bakning. Ersätt andra oljor eller smör med kokospuré om du föredrar ett mejerifritt alternativ i din bakning och till dina bars.

Xylitol – 500 g

Den här sockeralkoholen finns naturligt i en rad frukter och grönsaker och kan användas som ett sockerfritt sötningsmedel. Det anses mer naturligt och hälsosamt än socker eller syntetiska sötningsmedel. Att äta mat som innehåller xylitol i stället för socker medför lägre blodsockerhöjning efter måltiden och är därför ett utmärkt alternativ till socker i bakning.

Havregryn – 2,5 kg

Ett jättebra alternativ till vetemjöl då det är fiberrikt och innehåller betaglukan. Vårt havregryn kan malas till havremjöl i en matberedare likaväl som de kan användas för att ge konsistens åt kex.

Nutri Greens Plus – naturell 330 g

Nutri Green Plus innehåller fler än 35 olika frukt- grönsaks och plantextrakt. I smidig pulverform passar det suveränt till bland annat smoothies, gröt och bakning.

Organiska kakaolikörknappar – 300 g

Använd de här lågsockerhaltiga kakaoknapparna så som du skulle använt konventionell bakningschoklad och du får ett hälsosamt sötningsmedel. Våra kakaolikörknappar är så mångsidiga att de kan användas i bakning såväl som i din vardagliga kost, till exempel som alternativ till chokladnibs i din gröt.

Organiska chiafrön – 300 g

Chiafrön har ett fantastiskt näringsinnehåll, passar suveränt i bakning likaväl som i matlagning. De kan användas som ersättning till ägg, men ger också fantastisk konsistens till din bakning. Addera dem till ett recept med flytande ingredienser och de gör vätskan tjockare, passar alltså utmärkt att göra smoothies och gröt lite tjockare, och passar bra tillsammans med lite extra proteinpulver för att göra innehållet ännu mer proteinrikt!

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR ÄR DE SOM VISAS OCH KAN BLI ERSATTA UTAN ATT DETTA MEDDELAS BEROENDE PÅ LAGERNIVÅ.

Rekommenderat pris för paketet baseras på totalpriset för de individuella produkterna paketet innehåller.

Fördelar

  • Speciellt utvalda produkter för en mer naturlig bakning
  • En kombination av produkter för ditt dagliga bruk
  • Utomordentligt prisvärt

Rekommenderad användning

Var god se enskild produktsida för detaljerad information.

Ingredienser

Var god se enskild produktsida för detaljerad information.

Näringsinnehåll

Var god se enskild produktsida för detaljerad information.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Natural Baking Bundle

Välj bild

Natural Baking Bundle
Back to top