har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Erbjudande
Mypre, Blue Raspberry, 500g

Mypre™

Vår explosiva pre-workout

 • Glutenfri
SEK 289.0

289 kr

14 Kundrecensioner

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

30% rabatt på fotbollsprodukter + Sverige-shaker vid köp över 750 kr

Vi firar med rabatt på utvalda fotbollsrelaterade produkter. Få 30% rabatt på hela listan nu. Ingen kod behövs, utan rabatten läggs till automatiskt. Du får även en gratis Sverige-shaker på köpet när du handlar för mer än 750 kr!
Handla nu

I lager

-

Skickas vanligtvis inom 24 timmar

 • Produktinformation

  Det är dags för den där rejäla boosten med energi och fokus* som du har längtat efter.

  Mypre™ innehåller en hel rad populära träningsingredienser som varit föremål för mycket forskning, och är en kraftfull blandning av kreatin, koffein, BCAA, essentiella vitaminer och mineraler samt andra effektiva ingredienser som tillsammans bildar det ultimata pre-workout-tillskottet.

  Varför Mypre™?

  Oavsett träningsform eller idrott är Mypre™ alltid redo att förflytta gränsen för vad du kan prestera. Detta tack vare en unik blandning av ingredienser som levererar en kraftfull kick-start precis när du behöver det som mest…

  Koffein - Mypre™ kombinerar en kraftfull blandning av koffein och guarana-extrakt som tillsammans ger 400 mg koffein, vilket har haft bevisat positiv effekt i form av ökad pigghet och förbättrad koncentrationsförmåga..

  Kreatin - vår effektiva blandning av fyra typer av kreatinpulver är vetenskapligt bevisad att förbättra fysisk prestation vid högintensiv träning.

  Aminosyror - varje portion innehåller en mångsidig aminosyreprofil, inklusive 4 g BCAA i ett 2:1:1-förhållande mellan leucin, isoleucin och valin, vilka är proteinets byggstenar.

  Övriga ingredienser - 3 g beta-alanin, l-citrullinmalat, l-arginin, asparaginsyra och betainer.

  Vitaminer och mineraler - innehåller även pantothensyra, vitamin B6, B12 och riboflavin, vilket bidrar till reducerad känsla av trötthet och utmattning.

  Är Mypre™ något för mig?

  Oavsett vad du har för mål med din träning är det viktigt att fylla på med ny energi och ge kroppen förutsättningar att orka fortsätta träna, och vår unika pre-workout-blandning ger din kropp allt den behöver i en och samma kraftfulla portion.

  Gillar du när du kan fylla kroppen med energi som smakar gott? Mypre™ finns i sju frutkiga smaker, inklusive Sour Apple, Lemon & Lime, Watermelon och Blue Raspberry.

  * Kreatin har bevisat positiv effekt på fysisk prestation vid högintensiv träning.

  * Koffein har bevisat positiv effekt i form av ökad pigghet och koncentrationsförmåga.

  Märkningen på produkten tillhandahålls på engelska som minumum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan förekomma på enskilda produkter.

  Fördelar
  • Explosiv pre-workout
  • Innehåller kreatin för förbättrad fysisk prestation*
  • 400 mg koffein för ökad pigghet och förbättrad koncentration
  • 4 g BCAA
 • Rekommenderad användning

  Inta 1-2 skopor 30 minuter innan träning. Blanda varje skopa med 150-250ml kallt vatten (enligt önskad sötma) och drick direkt.

  Vi rekommenderar att börja med 1 skopa för att avgöra din toleransnivå. 

  Innehåller 200mg koffein per skopa.

  Varning. Rekommenderas ej till dig som har någon sjukdom eller tar medicin. Ej heller till dig under 18 år eller över 50 år, ammande kvinnor, gravida eller de som är känsliga mot Beta-alanin eller koffein. Bör ej kombineras med andra koffeinbaserade tillskott eller preparat. Undvik att inta 4 timmar innan läggdags.

 • Ingredienser

  Tiamin (som Tiamin HCL), riboflavin (som riboflavin), niacin (som niacinamid), vitamin B6 (som pyridoxin-HCl), folsyra, vitamin B12 (som cyanokobalamin), biotin, pantotensyra (som D-kalciumpantotenat), krom (som kromkloridhexahydrat), BCAA 2: 1:1, L-citrullin-DL-malat 1:1, beta-alanin, D-asparaginsyra, L-Arginin AKG, Agmatinsulfat, Betain (vattenfri), Kreatin HCl, kreatin, 1H20, Creapure, Kreatin Ethyl Ester HCl, L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, koffein (Koffein PWD & Guaranaextrakt. 12%), L-arginin, L-treonin, L-fenylalanin, L -metionin, L-histidin, Guaranaextrakt 12%, L-tryptofan, Natrium (som natriumcitratdihydrat och natriumklorid).

  Blue Raspberry: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), Färg (Brilliant Blue FCF).

  Grape: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne; (Allurarött AC), (Brilliant Blue FCF). Innehåller Allurarött AC som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

  Lemon and Lime: Naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen; (Tartrazin), (Brilliant Blue FCF). Innehåller tartrazin som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

  Orange: Naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen (Sunset Yellow FCF). Innehåller Sunset Yellow som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

  Raspberry Lemonade: Naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen; (Allura röd AC), (Brilliant Blue FCF). Innehåller Allurarött AC som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

  Sour Apple: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen; (Sunset Yellow FCF), (Brilliant Blue FCF). Innehåller Sunset Yellow som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

  Watermelon: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen (Allura röd AC) .Innehåller Allurarött AC som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

 • Näringsinnehåll

  Klicka för att förstora

Kundrecensioner

4.57

14 Kundrecensioner

5 8
4 6
3 0
2 0
1 0
Se alla recensioner

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Kan inte vara utan nu!

PWO tillhör väl egentligen kategorin "onödiga tillskott", men efter att ha försökt ladda upp inför träningspassen (jag tränar under lunchen, innan jag ätit) med frukt, godis, mjölk och allehanda andra snabba mellanmål utan framgång provade jag den här. Och tur var väl det, för vilken skillnad! Utan PWO började jag bli mentalt och fysiskt trött efter 45 min, träningspass på mer än 60 min var inte att tänka på. Men nu kan jag hålla på i 80 min, med oförminskad intensitet. Räcker med en skopa för mig. Skulle jag missa att ta den någon dag så blir jag märkbart tröttare direkt och får kasta in handduken tidigare. Att man skulle bli starkare tror jag däremot bara är fria fantasier. Man bör ha i åtanke att ett pulver med aminosyror av naturen kommer vara svårlösligt och rätt surt i smaken (är den inte det så fuskar antagligen tillverkaren med innehållet), det kommer man liksom inte ifrån. Man får röra om och klunka i sig fort och kanske fylla på med lite mer vatten för att få ut det pulver som inte löst sig. (Jag ser att det även kommit ut en Mypre 2.0 med större andel kreatin, men det är inte riktigt vad jag är ute efter, och eftersom den här funkar så bra har jag precis beställt två burkar till. Och så är den ju lite billigare per kilo också...)
Passar bra med:
Ett proteintillskott efter passet

Var denna recension användbar för dig?

Ja (2) Nej (0)
Rapportera missbruk

Nöjd

Ganska bra pwo , ger bra pump och gör sitt bästa .Samken är också god men man måste drikka den på tom mage .

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

JÄTTEBRA

EN bra produkt enligt priset

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

grymt

mycket bra pw en bra blandning av bcaa samt creatin och andra ingredienser som ger dig allt du behlver under träning

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

Bästa pwon på marknaden

Den bästa pwon jag någonsin använt, har använt många pwos men denna är lätt den bästa. Har sour apple och den smakar bra.

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

Pw

Bra pw , spec på morgon på töm magen då kickar den bäst

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

Riktgit bra

Fungerar jätte bra på mig och jag har provat några stycken innan men denna tar plats 1 Ät INTE en massa mat innan ni tar denna pwo för då kommer ni knappt känna något , om ni ska träna och har det stressigt men ändå vill äta innan gymmet så ät bara lite lagom, bara så det finns något litet i magen sen tar ni denna pwon Tar ca 15 minuter för mig att känna av den jag är 1,85 och väger 82 kg

Var denna recension användbar för dig?

Ja (2) Nej (0)
Rapportera missbruk

Väldigt bra

Brukar alltid ta detta innan träning. Förhöjer min prestation och pump väldigt mycket. Jag tog blue raspberry som smakade väldigt gott. Någonting att notera är att den färgar din tunga blått i ungefär 30-50 min
Passar bra med:
Motivation

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

Bäste preppen

Fantastisk pre-workout, gillar att dem skippade l-taurine som har en tendens att försämra koffeinet. Bra doserat. Bra ingredienser. Bra tryck, lite pirr i fingrarna men inget faligt, Bruka svepa halva eventuellt 75% och sen spä ut det igen och köra det resterande under passet. Vattenmelon smakar som tuggummi med vattenmelon smak så om ni gillar det så är den väl god. Jag tyckte att det alldeles för mycket och på tog för mycket smak per scoop. Det smakar mycket även när man spär ut 1/4 med 50cl vatten. Så, hade varigt ett + med unflavored versioner som man kan smaksätta själv <--- Det bästa med Myprotein.
Passar bra med:
Vatten, mer kreatin eller mer BCAA/EAA

Var denna recension användbar för dig?

Ja (2) Nej (0)
Rapportera missbruk

Lemon and lime

Smaken är riktigt bra.
Passar bra med:
vatten

Var denna recension användbar för dig?

Ja (0) Nej (0)
Rapportera missbruk

Kunder som köpte detta köpte även

Mypre™ 2.0

 • Vegetarisk
 • Glutenfri
från 289 kr
Back to top