• Gluten Free

  Gluten Free

Mypre™

Vår explosiva pre-workout

4.571428571428571

14 Kundrecensioner

Smak
Förpackning
Mängd

35% rabatt på aminosyror & tabletter | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | ingen kod behövs

35% rabatt på tablertter & aminosyror | Ingen kod behövs
Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
289 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Det är dags för den där rejäla boosten med energi och fokus* som du har längtat efter.

Mypre™ innehåller en hel rad populära träningsingredienser som varit föremål för mycket forskning, och är en kraftfull blandning av kreatin, koffein, BCAA, essentiella vitaminer och mineraler samt andra effektiva ingredienser som tillsammans bildar det ultimata pre-workout-tillskottet.

Varför Mypre™?

Oavsett träningsform eller idrott är Mypre™ alltid redo att förflytta gränsen för vad du kan prestera. Detta tack vare en unik blandning av ingredienser som levererar en kraftfull kick-start precis när du behöver det som mest…

Koffein - Mypre™ kombinerar en kraftfull blandning av koffein och guarana-extrakt som tillsammans ger 400 mg koffein, vilket har haft bevisat positiv effekt i form av ökad pigghet och förbättrad koncentrationsförmåga..

Kreatin - vår effektiva blandning av fyra typer av kreatinpulver är vetenskapligt bevisad att förbättra fysisk prestation vid högintensiv träning.

Aminosyror - varje portion innehåller en mångsidig aminosyreprofil, inklusive 4 g BCAA i ett 2:1:1-förhållande mellan leucin, isoleucin och valin, vilka är proteinets byggstenar.

Övriga ingredienser - 3 g beta-alanin, l-citrullinmalat, l-arginin, asparaginsyra och betainer.

Vitaminer och mineraler - innehåller även pantothensyra, vitamin B6, B12 och riboflavin, vilket bidrar till reducerad känsla av trötthet och utmattning.

Är Mypre™ något för mig?

Oavsett vad du har för mål med din träning är det viktigt att fylla på med ny energi och ge kroppen förutsättningar att orka fortsätta träna, och vår unika pre-workout-blandning ger din kropp allt den behöver i en och samma kraftfulla portion.

Gillar du när du kan fylla kroppen med energi som smakar gott? Mypre™ finns i sju frutkiga smaker, inklusive Sour Apple, Lemon & Lime, Watermelon och Blue Raspberry.

* Kreatin har bevisat positiv effekt på fysisk prestation vid högintensiv träning.

* Koffein har bevisat positiv effekt i form av ökad pigghet och koncentrationsförmåga.

Märkningen på produkten tillhandahålls på engelska som minumum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

 • Explosiv pre-workout
 • Innehåller kreatin för förbättrad fysisk prestation*
 • 400 mg koffein för ökad pigghet och förbättrad koncentration
 • 4 g BCAA

Rekommenderad användning

Inta 1-2 skopor 30 minuter innan träning. Blanda varje skopa med 150-250ml kallt vatten (enligt önskad sötma) och drick direkt.

Vi rekommenderar att börja med 1 skopa för att avgöra din toleransnivå. 

Innehåller 200mg koffein per skopa.

Varning. Rekommenderas ej till dig som har någon sjukdom eller tar medicin. Ej heller till dig under 18 år eller över 50 år, ammande kvinnor, gravida eller de som är känsliga mot Beta-alanin eller koffein. Bör ej kombineras med andra koffeinbaserade tillskott eller preparat. Undvik att inta 4 timmar innan läggdags.

Ingredienser

Tiamin (som Tiamin HCL), riboflavin (som riboflavin), niacin (som niacinamid), vitamin B6 (som pyridoxin-HCl), folsyra, vitamin B12 (som cyanokobalamin), biotin, pantotensyra (som D-kalciumpantotenat), krom (som kromkloridhexahydrat), BCAA 2: 1:1, L-citrullin-DL-malat 1:1, beta-alanin, D-asparaginsyra, L-Arginin AKG, Agmatinsulfat, Betain (vattenfri), Kreatin HCl, kreatin, 1H20, Creapure, Kreatin Ethyl Ester HCl, L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, koffein (Koffein PWD & Guaranaextrakt. 12%), L-arginin, L-treonin, L-fenylalanin, L -metionin, L-histidin, Guaranaextrakt 12%, L-tryptofan, Natrium (som natriumcitratdihydrat och natriumklorid).

Blue Raspberry: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), Färg (Brilliant Blue FCF).

Grape: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne; (Allurarött AC), (Brilliant Blue FCF). Innehåller Allurarött AC som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

Lemon and Lime: Naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen; (Tartrazin), (Brilliant Blue FCF). Innehåller tartrazin som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

Orange: Naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen (Sunset Yellow FCF). Innehåller Sunset Yellow som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

Raspberry Lemonade: Naturliga smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen; (Allura röd AC), (Brilliant Blue FCF). Innehåller Allurarött AC som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

Sour Apple: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen; (Sunset Yellow FCF), (Brilliant Blue FCF). Innehåller Sunset Yellow som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

Watermelon: Naturliga och artificiella smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämnen (Allura röd AC) .Innehåller Allurarött AC som kan ha en negativ och motsatt effekt på barn.

Näringsinnehåll

Klicka för att förstora

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.571428571428571

4.571428571428571

(14 Kundrecensioner)

Se alla recensioner
 • 5    8
 • 4    6
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

Kan inte vara utan nu!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

4

Effektivitet:

5

PWO tillhör väl egentligen kategorin "onödiga tillskott", men efter att ha försökt ladda upp inför träningspassen (jag tränar under lunchen, innan jag ätit) med frukt, godis, mjölk och allehanda andra snabba mellanmål utan framgång provade jag den här. Och tur var väl det, för vilken skillnad! Utan PWO började jag bli mentalt och fysiskt trött efter 45 min, träningspass på mer än 60 min var inte att tänka på. Men nu kan jag hålla på i 80 min, med oförminskad intensitet. Räcker med en skopa för mig. Skulle jag missa att ta den någon dag så blir jag märkbart tröttare direkt och får kasta in handduken tidigare. Att man skulle bli starkare tror jag däremot bara är fria fantasier. Man bör ha i åtanke att ett pulver med aminosyror av naturen kommer vara svårlösligt och rätt surt i smaken (är den inte det så fuskar antagligen tillverkaren med innehållet), det kommer man liksom inte ifrån. Man får röra om och klunka i sig fort och kanske fylla på med lite mer vatten för att få ut det pulver som inte löst sig. (Jag ser att det även kommit ut en Mypre 2.0 med större andel kreatin, men det är inte riktigt vad jag är ute efter, och eftersom den här funkar så bra har jag precis beställt två burkar till. Och så är den ju lite billigare per kilo också...)
Passar bra med:
Ett proteintillskott efter passet

Tue Dec 19 18:28:33 GMT 2017 av Rob

Var denna recension användbar för dig?

Nöjd

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

4

Effektivitet:

4

Ganska bra pwo , ger bra pump och gör sitt bästa .Samken är också god men man måste drikka den på tom mage .

Tue Sep 19 09:36:38 BST 2017 av A.Yunis

Var denna recension användbar för dig?

JÄTTEBRA

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

EN bra produkt enligt priset

Wed Aug 23 19:19:52 BST 2017 av mohammad

Var denna recension användbar för dig?

grymt

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

mycket bra pw en bra blandning av bcaa samt creatin och andra ingredienser som ger dig allt du behlver under träning

Tue Feb 28 11:10:58 GMT 2017 av ashi

Var denna recension användbar för dig?

Bästa pwon på marknaden

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

Den bästa pwon jag någonsin använt, har använt många pwos men denna är lätt den bästa. Har sour apple och den smakar bra.

Mon Dec 05 22:33:23 GMT 2016 av Hej

Var denna recension användbar för dig?

Pw

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Bra pw , spec på morgon på töm magen då kickar den bäst

Thu May 05 21:15:54 BST 2016 av Pw lover

Var denna recension användbar för dig?

Riktgit bra

Sammanlagt:

5

Fungerar jätte bra på mig och jag har provat några stycken innan men denna tar plats 1 Ät INTE en massa mat innan ni tar denna pwo för då kommer ni knappt känna något , om ni ska träna och har det stressigt men ändå vill äta innan gymmet så ät bara lite lagom, bara så det finns något litet i magen sen tar ni denna pwon Tar ca 15 minuter för mig att känna av den jag är 1,85 och väger 82 kg

Wed Feb 10 03:36:09 GMT 2016 av J

Var denna recension användbar för dig?

Väldigt bra

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Brukar alltid ta detta innan träning. Förhöjer min prestation och pump väldigt mycket. Jag tog blue raspberry som smakade väldigt gott. Någonting att notera är att den färgar din tunga blått i ungefär 30-50 min
Passar bra med:
Motivation

Mon Feb 01 12:08:01 GMT 2016 av Danne

Var denna recension användbar för dig?

Bäste preppen

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

2

Effektivitet:

4

Fantastisk pre-workout, gillar att dem skippade l-taurine som har en tendens att försämra koffeinet. Bra doserat. Bra ingredienser. Bra tryck, lite pirr i fingrarna men inget faligt, Bruka svepa halva eventuellt 75% och sen spä ut det igen och köra det resterande under passet. Vattenmelon smakar som tuggummi med vattenmelon smak så om ni gillar det så är den väl god. Jag tyckte att det alldeles för mycket och på tog för mycket smak per scoop. Det smakar mycket även när man spär ut 1/4 med 50cl vatten. Så, hade varigt ett + med unflavored versioner som man kan smaksätta själv <--- Det bästa med Myprotein.
Passar bra med:
Vatten, mer kreatin eller mer BCAA/EAA

Wed May 27 19:28:49 BST 2015 av Sanger

Var denna recension användbar för dig?

Lemon and lime

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

5

Effektivitet:

4

Smaken är riktigt bra.
Passar bra med:
vatten

Fri May 08 17:57:47 BST 2015 av Pontus

Var denna recension användbar för dig?

Bra PWO!

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Effektivitet:

4

Utmärkt doserad. Sour apple var inte särskilt god, men har bra potential. Bra blandbarhet!

Fri Mar 27 06:26:09 GMT 2015 av d4nil

Var denna recension användbar för dig?

Fin produkt

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

4

Effektivitet:

5

Mycket bra produkt, då jag är på deff med mindre kolhydrater och oftas trött och svag innan mina träningar! Men med denna får jag en fett kick och sjukt mycket kraft! Klarar av mer vikter än innan till och med vilket är najs!
Passar bra med:
En zyzz video

Wed Mar 11 19:24:21 GMT 2015 av Zyzz

Var denna recension användbar för dig?

Utmärkt!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

3

Smak:

5

Effektivitet:

5

Ger bra fokus och smakar ok, dock så får du blanda ett tag för att få bort alla klumpar.

Fri Jan 23 15:20:19 GMT 2015 av Toni

Var denna recension användbar för dig?

Fokus

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Bra fokus och ingen krasch Rekommenderas att ta 40-50 min innan träning

Thu Dec 25 13:45:55 GMT 2014 av Niclas

Var denna recension användbar för dig?

Mypre™

Välj bild

Mypre™
Back to top