• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetariskt

    Vegetariskt

Micellär Kasein - Batch Tested

Informed Sport sortiment

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på sidan | Använd kod: SE20

20% rabatt på alla produkter | Använd kod: SE20

Erbjudandet gäller t.o.m. 22.10.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. KÖP NU
239 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Micellar kasein är testat genom informed Sport programme inom ramen för World Anti-Doping Agency (WADA) och håller ISO 17025 ackreditering som ger garantier för att denna produkt är fri från naturligt förekommande förbjudna ämnen.

Vad är Micellar kasein?

Micellar Kasein är ett långsamt frisättande protein som härrör från mjölk. Micellär Kasein absorberas långsamt i magsäcken och ger en avsmalnande tillförsel av aminosyror till muskeln över en förlängd tidsperiod. Detta gör Micellar kasein idealisk proteintillskott mellan måltiderna och innan sängen. Under sömnen, har kroppen normalt brist av näringsämnen eftersom det är opraktiskt att konsumera mat.

Fördelar med Micellar Kasein

Micellar Kasein har en komplett aminosyraprofil och innehåller grenade aminosyror (BCAA). Protein bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och även för underhåll av skelett. Protein behövs för normal tillväxt och utveckling av skelett hos barn.

Vilka är Micellar Kasein lämpligt för?

För någon som bedriver en långsiktig fysisk träningsplan för att få rätt balanserad kost. Kroppen kräver rätt typ av näringsämnen för att prestera och utvecklas korrekt, och varese om dessa kommer från livsmedel eller kosttillskott, så behövs de för många ändamål. Som ett kosttillskott rekommenderar vi konsumtion innan sänggående eller mellan måltider 2-3 gånger per dag.

Fördelar

  • Bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa
  • Inta innan läggning eller mellan måltiderna
  • Långsamt frisättande protein

Rekommenderad användning

Kasein är optimalt att äta på kvällen, för att bygga upp och bibehålla muskelmassa. Intag produkten rekommenderar vi 1 1/4 stora skopor (30g) i 300-400ml vatten eller mjölk i en Myprotein-shaker en halvtimme innan du går och lägger dig för bästa effekt. Intag alternativt när som helst på dagen för att öka ditt dagliga kaloriintag.

Förvaras svalt och torrt, skyddat från direkt solljus. Den här produkten är avsedd att användas i kombination med en aktiv livsstil och en balanserad kost. Lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Allergiinformation, se ingredienserna i fetstil. Kan även innehålla gluten och ägg.

Naturell: Micellärt Kasein (Mjölk) (100%), Emulgeringsmedel (Sojalecitin)

Näringsinnehåll

PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 1518/358
Fett: 1.5g
varav mättat: 0.8g
Kolhydrater: 6.0g
varav sockerarter: 4.0g
Protein: 80g
Salt: 0.4g

PER 30g Portion:
Energi (kJ/kcal): 455/107
Fett: 0.5g
varav mättat: 0.2g
Kolhydrater: 1.8g
varav sockerarter: 1.2g
Protein: 24g
Salt: 0.1g

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Micellär Kasein - Batch Tested

Välj bild

Micellär Kasein - Batch Tested
Back to top