• Gluten Free

    Gluten Free

Essentiella aminosyror

(EAA's)

Smak
Förpackning
Mängd

25% rabatt på alla andra! | Använd kod: 25SE

Spar 30% på din beställning när du köper Myrange eller Veganska produkter!

Eller 25% rabatt på allt| Använd kod: 25SE

Erbjudandet gäller t.o.m. 17.12.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt är 2000 kr.

KÖP NU
169 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är essentiella aminosyror?

En Aminosyra är en kemisk förening och grunden i protein, som i sin tur behövs i kroppen för vävnads- och muskeluppbyggnad samt för återuppbyggnaden av existerande celler. Essentiella aminosyror är nödvändiga i vår kost då kroppen inte kan tillverka dessa själv. En varierad kost är vanligtvis tillräcklig för att vi ska kunna få i oss de viktigaste aminosyrorna, dock kan ett tillskott av dessa behövas vid hård träning för att säkerställa att kroppens behov tillgodoses.

Essentiella aminosyror (EAA's) är nödvändiga för vävnads- och muskeluppbyggnad och främjar återhämtningen efter träning. Genom att få i sig tillräckligt med EAA's kan idrottare förbättra sin fysik samtidigt som återhämtningen optimeras. De huvudsakliga aminosyror som kroppen behöver är L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Lysin, L-Fenylalanin, L-Treonin, L-Histidin, L-Metionin och L-Tryptofan. Dessa kan hittas i små mängder i naturliga livsmedel.

Fördelar med essentiella aminosyror?

De finns flera anledningar till varför vi behöver få i oss dessa essentiella aminosyror via vår kost, där en av de främsta omfattar cellulär reparation, men även ditt intag av proteinrik mat gynnas av EEA's. Vid brist på EEA's kan kroppen inte tillgodogöra sig näringen från proteinkällor på ett optimalt sätt, utan lagrar då istället energin som fett.

Ett bra kosttillskott innehåller essentiella aminosyror med ett korrekt förhållande. Detta optimerar kroppens upptagningsförmåga samt maximerar de näringsmässiga fördelarna. Ett ökat intag av EEA's hjälper idrottare att intensifiera sin träning då återhämtningen förbättras tack vare en mer balanserad och optimal kost.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Nödvändigt för kroppens vävnadsuppbyggnad
  • Främjar återhämtningen efter intensiv träning
  • Nödvändigt att få i oss via kosten

Rekommenderad användning

Vårt tips! Kombinera gärna detta naturella tillskott med någon av våra smaksättare. 

Kosttillskott: vi rekommenderar ett intag på 15g fördelat på 2 portioner à 7.5g. Första portionen bör tas 30 minuter innan träning, följt av den andra portionen direkt efter träning. Intas helst med önskad mängd vatten eller juice.

1 x 'MP Plastic Scoop' (small) väger 2.2g.

Ingredienser

L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Lysin, L-Fenylalanin, L-Treonin, L-Histidin, L-Metionin,L-Tryptofan.

Näringsinnehåll

Per 15g:
L-Leucin 5000mg
L-Isoleucin 890mg
L-Valin 2200mg
L-Lysin 2200mg
L-Fenylalanin 1800mg
L-Treonin 1500mg
L-Histidin 710mg
L-Metionin 500mg
L-Tryptofan 200mg

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(4 Kundrecensioner)

  • 5    2
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortera efter

Komplett EAA inklusive Tryptofan

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

3

Smak:

2

Effektivitet:

5

Det här är den enda EAA som är värd namnet i Sverige. De flesta andra saknar Tryptofan pga gamla lagar, men denna innehåller också denna aminosyra, så den är komplett när det gäller dom Essentiella aminosyrorna. Dessutom så finns fullständig ingrediensförteckning på de ingående aminosyrorna, vilket många stora konkurrenter i Sverige saknar. Den innehåller inget Glycin, så inget fusk i den meningen heller. Som riktiga naturella EAA:s så ska den smaka illa och vara sisådär med att blanda/lösa sig. Och det är den! Den smakar kort och gott som riktiga icke-fake EAA-blandningar ska göra och löser sig därefter också rätt illa. Men låter man den stå ett tag så lägger den till sig. Så, en no-shit no-fake EAA-mix som bara fungerar och smakar därefter!

Passar bra med:

Vatten!

Tue Nov 28 21:42:31 GMT 2017 av Magnus

Var denna recension användbar för dig?

EEA

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

5

Rena EEA smakar aldrig gott men gör gott ,helt outstanding för muskel utveckling,blanda med funlight. 2-3 gånger om dagen.

Passar bra med:

kreatin!

Mon Jan 25 19:46:18 GMT 2016 av dynarc

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

1

Effektivitet:

5

Använder EAA innan och efter gympassen då jag vanligtvis tränar fastandes. Mycket bra aminosyraprofil och innehåller tryptofan vilket många andra EAA-pulver i Sverige inte gör. Blandar sig okej, bättre än flera andra märken jag använd. Dock så smakar den så hemskt (det enda som kommer i närheten är naturellt HMB-pulver) att jag vanligtvis slänger i mig en sked och sköljer ned med juice. Ett bra tips om du ska blanda ut EAA:n är att använda någonting surt/beskt (citronjuice etc), smaken döljs ganska bra på detta vis.

Wed Jun 25 20:39:02 BST 2014 av Robert

Var denna recension användbar för dig?

Bra proteinkälla som funkar utmärkt att blad med annat

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

5

Smak:

3

Effektivitet:

5

Grym proteinkälla med alla 9 essentiella aminosyror! Superenkelt att ta under/direkt efter träning. Jag beställde dock den utan smak, vilket inte kanske var det godaste men perfekt att blanda in i annat.

Fri Jun 13 09:59:35 BST 2014 av Riktigt bra proteinkälla

Var denna recension användbar för dig?

Essentiella aminosyror

Välj bild

Essentiella aminosyror
Back to top