• Gluten Free

    Gluten Free

Essentiella aminosyror

(EAA's)

4.666666666666667

6 Kundrecensioner

Smak
Förpackning
Mängd

40% rabatt på aminosyror & tabletter | Ingen kod behövs

40% rabatt på tablertter & aminosyror| Ingen kod behövs
Erbjudandet gäller t.o.m 25.02.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
169 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är essentiella aminosyror?

En Aminosyra är en kemisk förening och grunden i protein, som i sin tur behövs i kroppen för vävnads- och muskeluppbyggnad samt för återuppbyggnaden av existerande celler. Essentiella aminosyror är nödvändiga i vår kost då kroppen inte kan tillverka dessa själv. En varierad kost är vanligtvis tillräcklig för att vi ska kunna få i oss de viktigaste aminosyrorna, dock kan ett tillskott av dessa behövas vid hård träning för att säkerställa att kroppens behov tillgodoses.

Essentiella aminosyror (EAA's) är nödvändiga för vävnads- och muskeluppbyggnad och främjar återhämtningen efter träning. Genom att få i sig tillräckligt med EAA's kan idrottare förbättra sin fysik samtidigt som återhämtningen optimeras. De huvudsakliga aminosyror som kroppen behöver är L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Lysin, L-Fenylalanin, L-Treonin, L-Histidin, L-Metionin och L-Tryptofan. Dessa kan hittas i små mängder i naturliga livsmedel.

Fördelar med essentiella aminosyror?

De finns flera anledningar till varför vi behöver få i oss dessa essentiella aminosyror via vår kost, där en av de främsta omfattar cellulär reparation, men även ditt intag av proteinrik mat gynnas av EEA's. Vid brist på EEA's kan kroppen inte tillgodogöra sig näringen från proteinkällor på ett optimalt sätt, utan lagrar då istället energin som fett.

Ett bra kosttillskott innehåller essentiella aminosyror med ett korrekt förhållande. Detta optimerar kroppens upptagningsförmåga samt maximerar de näringsmässiga fördelarna. Ett ökat intag av EEA's hjälper idrottare att intensifiera sin träning då återhämtningen förbättras tack vare en mer balanserad och optimal kost.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Nödvändigt för kroppens vävnadsuppbyggnad
  • Främjar återhämtningen efter intensiv träning
  • Nödvändigt att få i oss via kosten

Rekommenderad användning

Häll 500-600 ml vatten eller fruktjuice i en Myproteinshaker och tillsätt 20 g pulver, skaka och drick omedelbart. Konsumera två gånger om dagen, en portion före och en portion efter träning.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Den här produkten är ett kosttillskott och bör inte användas som substitut till en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara svalt, torrt och utom räckhåll för barn. Inte lämplig för vegetarianer.

Obs: Alla portioner bör mätas med korrekt mätutrustning. Även om vi gör vårt bästa för att tillhandahålla tillförlitlig mätutrustning är våra Myprotein-skopor endast ungefärliga mått och bör inte användas i stället för standardiserade mått.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Den här produkten är ett kosttillskott och bör inte användas som substitut till en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvara svalt, torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Tillverkad i en fabrik som också hanterar mjölk, soja, gluten och liknande produkter.

Naturell:

Essentiella aminosyror i pulverblandning (L-leucin (33 %), L-isoleucin (6 %), L-lysin (15 %), L-valin (15 %), L-fenylalanin (12 %), L-treonin (10 %), L-histidin (5 %), L-metionin (3 %), L-tryptofan (1 %))

Äpple:

Essentiella aminosyror i pulverblandning (80 %) (L-leucin, L-valin, L-lysin, L-fenylalanin, L-treonin, L-isoleucin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan), smakämnen (smaksubstanser), syra (citronsyra), färgämnen (rödbetsröd), sötningsmedel (sukralos).

Red Bean:

Essentiella aminosyror i pulverblandning (80 %) (L-leucin, L-valin, L-lysin, L-fenylalanin, L-treonin, L-isoleucin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan), smakämnen (smaksubstanser), syra (citronsyra), färgämnen (rödbetskoncentrat, äppelextrakt), sötningsmedel (sukralos).

Yuzu:

Essentiella aminosyror i pulverblandning (80 %) (L-leucin, L-valin, L-lysin, L-fenylalanin, L-treonin, L-isoleucin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan), smakämnen (smaksubstanser, naturliga smaksubstanser), syra (citronsyra), sötningsmedel (sukralos), färgämnen (kurkumin).

Plommon:

Essentiella aminosyror i pulverblandning (80 %) (L-leucin, L-valin, L-lysin, L-fenylalanin, L-treonin, L-isoleucin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan), smakämnen (smaksubstanser), syra (citronsyra), färgämnen (rödbetskoncentrat), sötningsmedel (sukralos).

Grapefrukt:

Essentiella aminosyror i pulverblandning (84 %) (L-leucin, L-valin, L-lysin, L-fenylalanin, L-treonin, L-isoleucin, L-histidin, L-metionin, L-tryptofan), smakämnen (smaksubstanser), syra (citronsyra), sötningsmedel (sukralos).

 

Näringsinnehåll

Per 15g:
L-Leucin 5000mg
L-Isoleucin 890mg
L-Valin 2200mg
L-Lysin 2200mg
L-Fenylalanin 1800mg
L-Treonin 1500mg
L-Histidin 710mg
L-Metionin 500mg
L-Tryptofan 200mg

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.666666666666667

4.666666666666667

(6 Kundrecensioner)

  • 5    4
  • 4    2
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortera efter

Supergott!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

4

Effektivitet:

5

Köpte toffee för att testa och efter att ha smakat ska jag absolut beställa hem fler! Jag dricker EAA som ska vara smaklös, men riktigt smaklös är den inte och jag står inte ut med att dricka den som den är så jag brukar hälla i 10-15 droppar och det resultatet blir jättebra. Har också testat att ha i gröten och även det blir bra, men det kan finnas risk att det blir för sött för dem som inte gillar sött på morgonen så ett tips är att börja med lite färre droppar för att det smakar väldigt mycket. Kommer absolut att köpa toffee igen, samt fler smaker!

Passar bra med:

EAA, gröt

Tue Jan 09 12:01:01 GMT 2018 av Amanda

Var denna recension användbar för dig?

Perfekt, bra smak även på naturell om man föredrar beskt.

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

3

Smak:

3

Effektivitet:

5

Har letat efter aminosyror utan sötningsmedel eller andra tillsats. Så jag blev så glad när jag hittade dessa till ett bra pris. Även om inte rena aminosyror inte är det som smakar bäst, så föredrar jag ändå den beskasmaken framför sötningsmedel som blir blaskig och inte alls känns nyttigt att dricka. Undviker helst sötningsmedel och andra tillsatser helt och hållet. Så jag är super nöjd med dess aminosyror som jag dricker innan och efter träning, men ibland även under träning. Kan må lite illa om det blir för mycket när jag dricker aminosyror med kolhydrater även under styrketräning i slutet av passet (60-70min med uppvärmning). Men jag är ganska känslig då jag har väldigt dålig aptit, så illa måendet kan beror på det. Men jag simmar också och då brukar jag dricka aminosyror i slutet av simpasset kanske sista 15-20 min om jag simmar 75min för att inte bli katabol och orka mer. Men då dricker jag oftast inte aminosyror och kolhydrater efteråt. Utan går hem och äter riktig mat inom 60min efter avslutad tränings pass (optimalt)

Passar bra med:

Druvsocker då det är lite sött och gör det lite lättare att dricka. Har inte provat med malto eller vitargo än, men det borde fungerar bra det med.

Fri Jan 05 15:30:43 GMT 2018 av Anna

Var denna recension användbar för dig?

Komplett EAA inklusive Tryptofan

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

3

Smak:

2

Effektivitet:

5

Det här är den enda EAA som är värd namnet i Sverige. De flesta andra saknar Tryptofan pga gamla lagar, men denna innehåller också denna aminosyra, så den är komplett när det gäller dom Essentiella aminosyrorna. Dessutom så finns fullständig ingrediensförteckning på de ingående aminosyrorna, vilket många stora konkurrenter i Sverige saknar. Den innehåller inget Glycin, så inget fusk i den meningen heller. Som riktiga naturella EAA:s så ska den smaka illa och vara sisådär med att blanda/lösa sig. Och det är den! Den smakar kort och gott som riktiga icke-fake EAA-blandningar ska göra och löser sig därefter också rätt illa. Men låter man den stå ett tag så lägger den till sig. Så, en no-shit no-fake EAA-mix som bara fungerar och smakar därefter!

Passar bra med:

Vatten!

Tue Nov 28 21:42:31 GMT 2017 av Magnus

Var denna recension användbar för dig?

EEA

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

5

Rena EEA smakar aldrig gott men gör gott ,helt outstanding för muskel utveckling,blanda med funlight. 2-3 gånger om dagen.

Passar bra med:

kreatin!

Mon Jan 25 19:46:18 GMT 2016 av dynarc

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

3

Smak:

1

Effektivitet:

5

Använder EAA innan och efter gympassen då jag vanligtvis tränar fastandes. Mycket bra aminosyraprofil och innehåller tryptofan vilket många andra EAA-pulver i Sverige inte gör. Blandar sig okej, bättre än flera andra märken jag använd. Dock så smakar den så hemskt (det enda som kommer i närheten är naturellt HMB-pulver) att jag vanligtvis slänger i mig en sked och sköljer ned med juice. Ett bra tips om du ska blanda ut EAA:n är att använda någonting surt/beskt (citronjuice etc), smaken döljs ganska bra på detta vis.

Wed Jun 25 20:39:02 BST 2014 av Robert

Var denna recension användbar för dig?

Bra proteinkälla som funkar utmärkt att blad med annat

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

5

Smak:

3

Effektivitet:

5

Grym proteinkälla med alla 9 essentiella aminosyror! Superenkelt att ta under/direkt efter träning. Jag beställde dock den utan smak, vilket inte kanske var det godaste men perfekt att blanda in i annat.

Fri Jun 13 09:59:35 BST 2014 av Riktigt bra proteinkälla

Var denna recension användbar för dig?

Essentiella aminosyror

Välj bild

Essentiella aminosyror
Back to top