Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

Six pack attack träningspass med Darien “That Ab Guy” Johnson | Magträning

Six pack attack träningspass med Darien “That Ab Guy” Johnson | Magträning
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Darien Johnson har inte fått smeknamnet "that ab guy" utan anledning. Om du ska ta emot råd om magmusklerna från någon så är han troligen mannen för jobbet.

Han har gjort ett otroligt magpass till dig, ett som kommer att ge dig lite cardio likväl som en brännande känsla i coremusklerna. Passet består av sex övningar och Darien föreslår att du gör 15-20 repetitioner av varje i 5 rundor för bäst resultat.

De goda nyheterna är att alla övningar utförs enbart med kroppsvikt så du kan enkelt genomföra passet även om du inte tar dig till gymmet.

Här är träningspasset...

Att ta med sig

Det här magträningspasset är inte för de utan beslutsamhet och pannben. Ge det ett försök så kommer vi bli väldigt imponerade. Kom också ihåg att tanka kroppen med protein efter passet.

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein