SPARA 38% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 38SE
APP DEAL: 40% RABATT PÅ ALLT* + FRI FRAKT MED KOD: APPSE

Ta till sig positiva förändringar

Myproteins hållbarhetsåtagande

Myproteins påverkan

I nutritionsvärlden följer vi inte trender, vi skapar dem. Och på Myprotein förstår vi det. Det är avgörande för oss att alltid ge dig de allra bästa produkterna som faktiskt fungerar.

Men kvalitet handlar om mer än smak och individuella resultat. Det handlar om de val vi gör och deras påverkan på vår planet, vårt engagerade team, vår leveranskedja och de samhällen som de påverkar och stöder.

Hållbarhet står högt upp på vår prioriteringslista och vi håller på att förändra oss till det bättre. Det kommer att ta tid och vi är inte där vi vill vara ännu, men vi vet vart vi är på väg. Perfektion uppstår inte över en natt, men precis som med fitness är det små steg som skapar drivkraft och över tid ger stor effekt.

Myprotein är fast beslutet att leverera och leva upp till våra hållbarhetsmål och hålla dig uppdaterad om alla de förändringar vi gör, varje steg på vägen.

Mål för noll nettoutsläpp

Vårt långsiktiga mål är att uppnå noll nettoutsläpp senast 2040.

Vi är påväg och går vidare med vår förpackningsresa, spårbarhet och påverkan på leveranskedjan. Men vi stannar inte där. Vi är fast beslutna att också ha en positiv inverkan på människor och samhällen.

Vår resa är en resa mot framsteg, där varje steg räknas och varje handling inspirerar till förändring. Tillsammans skapar vi en bättre framtid för alla.

Övergången till monomaterial

Förpackningar spelar en stor roll i våra planer på att nå netto noll. Vi har samarbetat med specialister och fortsätter att utnyttja vår interna expertis för att fatta de bästa besluten.

Först vår ikoniska påse - du kanske redan har märkt en liten förändring i hur den här förpackningen ser ut och känns. Vi har gått över till ett monomaterial, vilket gör det enklare att återvinna. Förpackningar av ett enda material gör återvinningen mycket effektivare eftersom anläggningarna inte behöver separera komponenterna innan återvinningen kan börja. Du kan ta med påsen till stormarknader och lämna den i behållaren för mjukplast - tillsammans med förpackningar som andra plastpåsar. Vår nyutvecklade påse är lätt och tack vare att den är plattpackad kan den enkelt staplas för transport, vilket innebär att vi maximerar varje leveransresa för att minimera koldioxidavtrycket.

Myproteins tuber är redan återvinningsbara och tillräckligt hållbara för att återanvändas och fyllas på när du har nått slutet av våra läckra och effektiva produkter.

Våra bars övergår också till ett monomaterial, där vi tar bort folielagret för att göra återvinningen mycket enklare och tar bort små fläckar som påverkar kvaliteten på återvunnet material.

Fortsatt utveckling

Fokus för det här året är att gå tillbaka till grunderna och skapa en hållbar grund som är anpassad för framtiden.

Vi kommer att förbättra oss vid varje tillfälle i framtiden. Och vi hoppas att du vill vara en del av vår gemenskap under resans gång.