SPARA 33% PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | SPARA 40% RABATT PÅ SNACKS!
APP DEAL: CLEAR WHEY VARIETY PACK FÖR 89KR. INGEN KOD

Myproteins The Scoop Podcast

Lyssna till Myproteins NYA podcast, the Scoop med, David Alorka som värd där vi tar upp de mest omtalade och känsliga ämnen inom fitness och träningsvärlden.


Vi behandlar ämnen som diskuters runt om i hemmen, pubbarna och gymmen runt omkring i världen så som "Borde du använda steroider?" och "Är det verkligen hälsosamt att endast träna för en six pack?".Subscribe Now

Se trailern

Senaste Avsnittet


Avsnitt 1: Är det hälsosamt att träna endast för att se bra ut?


Är det ohälsosamt att fokusera på träning bara för att se ut på ett visst sätt? Lyssna på vårt senaste avsnitt där vi kommer att vända på din syn på träning till det hälsosammare.


Vi pratar med två fantastiska gäster: intuitiva rörelsexperten, Tally Rye, och bodybuildern, Lubomba Munkuli, om hur vi ska sluta fokusera på estetiska mål när det gäller träning.

Lyssna och prenumerra för att få read på om det verkligen är hälsosamt att endast träna hårt för den där six packen.

Lyssna Nu


Avsnitt 2: Kan veganer tävla mot kött ätare?


Har veganer allt som krävs för att tävla mot köttätare? I detta avsnitt av Myproteins The Scoop podcast, kommer vi att ställa köttätaren och bodybuildern, Matt Morsia, ansikte mot ansikte mot den veganska idrottaren, Emelye Dwyer.

Emelye har svaren angående hur hon uppnår sina närings mål för att kunna topp prestera och Matt avslöjar varför han aldrig skulle bli vegan.

Lyssna och prenumerera. 

Lyssna Nu

Listen & Subscribe