SPARA 40% PÅ ALLT* MED KOD: 20ÅR | SPARA 50% PÅ VITAMINER
APP DEAL: 45% RABATT + FRI FRAKT MED KOD: APPSE

Proteinrik pannkaksmix

Veganska amerikanska pannkakor i snabb och smidig pulvermix.

  • Vegetarisk
  • Vegansk
SEK

Proteinrik pannkaksmix

Veganska amerikanska pannkakor i snabb och smidig pulvermix.

  • Vegetarisk
  • Vegansk
SEK

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Spara 40% rabatt nästan allt med koden: 20ÅR

Spara 40% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 20ÅR


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Andra kunder köpte:

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.0 / 5 (7 Kundrecensioner)
  • 3 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alla recensioner
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Klockren

Typ den enda och den bästa proteinrika veganska pannkaksmixen på marknaden. Valde unflavoured så man kan smaksätta lite själv med det man önskar. Blandade 50g med 65ml mandelmjölk blir klockren smet som gräddas perfekt i en non-stickpanna!!!! Bra proteininnehåll. Så nöjd!! 

Passar bra med:

Frukt o bär, vegansk glass eller kvarg, jordnötssmör, kanel 

Var denna recension användbar för dig?

Riktigt bra

För att vara det första (vad jag vet) veganska proteinpannkaka-mixen på marknaden är jag väldigt nöjd. Jättesmidigt och gick fort. Hade 75ml havremjölk i och det blev 4 plättar med luft i :)

Var denna recension användbar för dig?

Perfekt som frukost

Lätt att blanda smeten och går snabbt att tillaga, Perfekt som frukost!

Passar bra med:

Bär, sylt eller banan och kanel

Var denna recension användbar för dig?

Mums!

Köpte boxen med blandade smakprover och då fick man en av varje smak på pannkaksmixen. Har nu testat choklad och unflavoured. Min favorit är absolut den osmaksatta, den var riktigt god. Har dock kvar att testa blåbär/kanel. Choklad var också god, men den var lite mäktig så jag tror jag kommer att tröttna på den. Den blandade sig hur lätt som helst med en vanlig handvisp. Det var lätt att få dem fint gräddade och det gick lätt att vända dem i pannan. Det man ska tänka på är att man med pannkaka nog menar den amerikanska varianten som är ungefär som en svensk plätt. Det gick lättast om man bara lät smeten droppa ner i pannan och lät bli att vicka pannan för att få den tunn. Ska definitivt beställa denna nästa gång!

Passar bra med:

Amerikanska blåbär och butterscotch-syrup.

Var denna recension användbar för dig?

Riktigt enkelt att blanda

Riktigt enkelt att blanda, men vet inte om det är jag som inte håller koll på hur mycket vatten och pulver jag ska ta, för jag kan inte få pannkakorna att hålla sig ihop. Har provat Blueberry & Cinnamon, de första bitarna av "pannkakan" var okej, men kan inte äta mer än en "pannkaka". Jag kommer förmodligen att köpa ett smakprov nästa gång innan jag köper ett hel kilo.

Passar bra med:

Sirap

Var denna recension användbar för dig?

Hmm

Lätt att blanda, men så snart den kommer på pannan faller pannkakan ihop. Vet inte om smaken, eftersom jag faktiskt inte kunde göra den till en pannkaka. Dock så skulle en snabb och enkel vegansk proteinpannkaka vara jättebra! Låt oss hoppas att MyProtein ser dessa recensioner och omformulera mixen för att göra det mer effektivt.

Passar bra med:

Sojamjölk

Var denna recension användbar för dig?

Helt okej

Endats provat den utan smak. Smaken är helt okej, smakar typ inget vilket funkar bra om man vill blanda med annat själv som bär etc. Lätt att blanda, okej pris, bra mängd protein per kalori. Det värsta var texturen, men det kan bero på att jag blandat fel eller när jag gjorde de. Jag tycker det är värt det om man vill ha det lite lättare att få i sig mer protein. För min del blev det bra att göra det på morgonen då jag ofta får i mig för lite runt de timmarna jag vaknat.

Passar bra med:

Allt

Var denna recension användbar för dig?