Thermopure

A potent formula

Smak
Förpackning
Mängd

35% rabatt på aminosyror & tabletter | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | ingen kod behövs

35% rabatt på tablertter & aminosyror | Ingen kod behövs
Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
179 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Varför tog vi fram Thermopure?

Thermopure är en kraftfull produkt som innehåller en rad ingredienser som ger stöd åt en rad träningsmål. När du tränar, oavsett om det är spinning i gryningen eller ett tufft träningspass efter jobbet, behöver din kropp maximal energi, kraft och fokus för att du ska kunna uppnå dina mål.

Hur utformade vi Thermopure?

Thermopure erbjuder en unik, banbrytande kombination av trovärdiga och populära ingredienser. För varje portion pumpas din kropp full av kraft med hjälp av b-vitaminer, 120 mcg krom (i form av krompikolinat), 150 mg koffein, 375 mg grönt te-extrakt, 200 mg l-tyrosin, 125 mg l-teanin och en gnutta cayennepeppar.

Vilka är de största fördelarna?

 • 21 mcg vitamin B12 och 5 mg vitamin B6 ger en rad fördelar. För det första hjälper de till att reducera känslan av trötthet och utmattning genom dagen. För det andra stödjer de en normal energigivande ämnesomsättning, vilket är avgörande alltigenom dagen när din kropp förbränner fett, kolhydrater och protein. Sist men inte minst stödjer de ett normalt fungerande immunsystem vilket är mycket utsatt vid träning.
 • 150 mg koffein (motsvarande två små cappuccinos) har på vetenskaplig väg visats öka piggheten och koncentrationsförmågan, vilket kan ge dig den explosiva energin du behöver för att pusha dig själv ännu längre.
 • Vid sidan om att det bidrar till ämnesomsättningen kommer 120 mcg krom bidra till upprätthållandet av normala blodglukosvärden, vilket är avgörande för vardagliga hälsa och allmänt välmående.

Är den här produkten något för mig?

Thermopure riktar sig till alla manliga och kvinnliga idrottare, kroppsbyggare eller motionärer som vill ha en blandning av viktiga näringsämnen och mineraler i ett lättkonsumerat kapsel-format.

När bör jag konsumera Thermopure?

För att dra maximal nytta av Thermopure rekommenderar vi ett intag om en portion (3 kapslar) 45-60 minuter före och efter din morgonträning tillsammans med ett glas vatten eller juice. Alternativt när som helst på dagen.

Var vänlig notera att märkningen på den här produkten finns på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

 • Stödjer ämnesomsättningen av näringsämnen
 • Ger 150 mg koffein för pigghet och ökad koncentrationsförmåga
 • Innehåller vitamin B6 och B12

Rekommenderad användning

Konsumera tre kapslar dagligen. Tas bäst på tom mage innan träning. Konsumera en kapsel på morgonen, en på eftermiddagen och en på kvällen på träningsfria dagar.

Varning: Högt koffeininnehåll. Ej rekommenderat för barn, gravida eller ammande kvinnor. Innehåller 150 mg koffein per portion. Överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Den här produkten ska inte ses som ett substitut till en varierad och balanserad kost. Förvara svalt, torrt och utom solljus. Inte lämplig för vegetarianer. Förvara utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Grönt te-extrakt (95 % polyfenoler), bulkmedel (rismjöl), kapslar (gelatin), L-tyrosin, koffein, L-teanin, cayennepepparpulver, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), vitamin B6, svartpepparextrakt (bioperine®), krompikolinat, vitamin B12.

Allergener:

Tillverkad i en fabrik som hanterar mjölk, soja, ägg, gluten och produkter innehållandet det.

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 3 Kapslar

Portioner Per Behållare - 30 (90 Kapslar), 60 (180 Kapslar)

Typiska Näringsvärden

    Per Portion *RI
Vitamin B6   5 mg 358%
Vitamin B12   21 µg 840%
Krom   120 µg 300%
      Per Portion
Grönt Te-extrakt     375 mg
L Tyrosine     200 mg
Koffein     150 mg
L Theanine     125 mg
Kajennpulver     50 mg
Svartpepparextrakt     5 mg

 

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(2 Kundrecensioner)

 • 5    1
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

thermopure

Sammanlagt:

4

Har testat den några veckor nu. Verkar fungera bra ihop med träning.
Passar bra med:
Träning

Tue Dec 22 10:03:19 GMT 2015 av thermopure

Var denna recension användbar för dig?

Perfekt innan träning

Sammanlagt:

5

Gjorde en hel del research innan jag beställde, och valde dessa till slut eftersom en kompis rekommenderade de och för att myprotein hade 50% rabatt, så jag fick en bra deal :) Tar de innan träning och jag tycker att det funkar jättebra.
Passar bra med:
Impact Whey

Thu Nov 26 13:50:27 GMT 2015 av jojo

Var denna recension användbar för dig?

Thermopure

Välj bild

Thermopure
Back to top