har lagts till din kundorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Erbjudande
Rugby Paket

Rugby Paket

Products engineered for rugby players

SEK

FÖDELSEDAGSVECKAN: BIRTHDAY SALE + 10% extra rabatt på din beställning | Kod: FÖDELSEDAG
+ Få GRATIS Myprotein Birthday Bundle når du handlar för 750 kr

FÖDELSEDAGSVECKAN: BIRTHDAY SALE + 10% extra rabatt på din beställning | Använd kod: FÖDELSEDAG
+ Få GRATIS Myprotein Birthday Bundle när du handlar för 750 kr - inkluderar exklusiv Golden Shaker och födelsedagstårta Impact Whey Protein
P
riserna är redan nedsatta
Erbjudandet gäller t.o.m 28.05.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU

Slutsåld

 • Produktinformation

  Oavsett vilket lag du stöder och vilka färgerna bär,så lyckas Rugby alltid med att ge spänning och överraskning, tillsammans med en hög nivå av skicklighet och kraft. Men rugby är en förslitnings sport, så bra näring och tillskott blir nyckeln för att stödja återhämtning mellan spel.

  Vi på Myprotein har utformat ett skräddarsytt paket, för att säkerställa att rugbyspelares näringsbehov kan kompletteras under dagen. Med 5 olika produkter, kommer detta paket att hjälpa dig att prestera på topp, de stunder som verkligen betyder något.

  Recovery XS - 1800 g

  Recovery XS är en unik kombination av protein, kolhydrater, vitamin C, kreatin och elektrolyter. Det har 4,5g av aminosyror och 3g Creapure® per portion. Recovery XS ger över 24 g protein per portion från vassleproteinisolat som kommer att bidra till tillväxt och underhåll av muskelmassa.

  Kreatin - Persika & Mango, 1kg

  Kreatinmonohydrat kan hjälpa för att öka fysisk prestation i intevall och högintensitetsträning och är idealisk för sport som kräver hög intensitet, explosiva rörelser såsom rugby

  Zink & Magnesium - 90 kapslar

  Zink och magnesium har ett antal fördelar för kroppen och dess funktionalitet. Magnesium bidrar till elektrolytbalansen, upprätthållandet av normala ben och tänder, och normal muskelfunktion. Zink bidrar till att bibehålla normal testosteronmetabolism

  Vitamin D3 - 180 kapslar

  Vitamin D3 är ett fettlösligt vitamin som produceras under huden efter solexponering. Under vintermånaderna, när solljuset är lågt, kan våra kroppar ofta få lågt på D3.

  Protein Brownie - 12x75g

  Tillverkad av den finaste kakaon och översållad med premium chokladbitar, Protein brownies representerar det senaste tillskottet till vår högprotein snacks sortiment. Perfekt för dig på språng, så kommer dessa snacks att fylla dina muskler med protein.

  Kontrollera de enskilda produktsidorna för ingredienser, näringsvärden, rekomenderad användning och allergener.

  Fördelar
  • 5 produkter valda för att stödja rugby prestation
  • Hjälper återhämtningen i mellan träning och match
  • Kan bidra till att förbättra effekten i intervallträning
Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Kunder som köpte detta köpte även

Jordnötssmör

4.75 52
Ord. pris: 79 kr
79 kr

Impact Whey Protein

4.53 114
Ord. pris: 159 kr
119 kr
Back to top