Rugby Paket

Products engineered for rugby players

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
809 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Oavsett vilket lag du stöder och vilka färgerna bär,så lyckas Rugby alltid med att ge spänning och överraskning, tillsammans med en hög nivå av skicklighet och kraft. Men rugby är en förslitnings sport, så bra näring och tillskott blir nyckeln för att stödja återhämtning mellan spel.

Vi på Myprotein har utformat ett skräddarsytt paket, för att säkerställa att rugbyspelares näringsbehov kan kompletteras under dagen. Med 5 olika produkter, kommer detta paket att hjälpa dig att prestera på topp, de stunder som verkligen betyder något.

Recovery XS - 1800 g

Recovery XS är en unik kombination av protein, kolhydrater, vitamin C, kreatin och elektrolyter. Det har 4,5g av aminosyror och 3g Creapure® per portion. Recovery XS ger över 24 g protein per portion från vassleproteinisolat som kommer att bidra till tillväxt och underhåll av muskelmassa.

Kreatin - Persika & Mango, 1kg

Kreatinmonohydrat kan hjälpa för att öka fysisk prestation i intevall och högintensitetsträning och är idealisk för sport som kräver hög intensitet, explosiva rörelser såsom rugby

Zink & Magnesium - 90 kapslar

Zink och magnesium har ett antal fördelar för kroppen och dess funktionalitet. Magnesium bidrar till elektrolytbalansen, upprätthållandet av normala ben och tänder, och normal muskelfunktion. Zink bidrar till att bibehålla normal testosteronmetabolism

Vitamin D3 - 180 kapslar

Vitamin D3 är ett fettlösligt vitamin som produceras under huden efter solexponering. Under vintermånaderna, när solljuset är lågt, kan våra kroppar ofta få lågt på D3.

Protein Brownie - 12x75g

Tillverkad av den finaste kakaon och översållad med premium chokladbitar, Protein brownies representerar det senaste tillskottet till vår högprotein snacks sortiment. Perfekt för dig på språng, så kommer dessa snacks att fylla dina muskler med protein.

Kontrollera de enskilda produktsidorna för ingredienser, näringsvärden, rekomenderad användning och allergener.

Fördelar

  • 5 produkter valda för att stödja rugby prestation
  • Hjälper återhämtningen i mellan träning och match
  • Kan bidra till att förbättra effekten i intervallträning

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Rugby Paket

Välj bild

Rugby Paket
Back to top