IMPACT WEEK REA: SPARA UPP TILL 70% RABATT | + SPARA 10% EXTRA RABATT MED KODEN: MER
FRI FRAKT VID KÖP AV VEGANSKT | APP DEAL: KLÄDPAKET FÖR 599KR MED KOD: APPSE

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

Protein Snack Box

Protenfyllda snacks

SEK 219.0

219 kr

Protein Snack Box

Protenfyllda snacks

SEK 219.0

219 kr

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Spara 15% extra rabatt på rean med koden: MER

Spara 15% extra rabatt på rean

Använd kod: MER


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Kundrecensioner

Overall Rating : 4.0 / 5 (3 Kundrecensioner)
  • 1 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Variation

Om man vill ha en variation och testa olika produkter så är detta ett bra köp. Bara tänk på att man kanske inte får alla olika produkter som visas på bilden. Exempelvis fick jag inte xtra protein! bar, har 2 wafers dock. Samt också fick jag en till impact bar istället för 2 stk layers bars(fick en). Fick två milk chocolate brownies istället för en white och en milk chocolate. Så iallafall något att ha i åtanke. Kakorna och brownien var inte en favorit men resten var okej. Gillade impact bar smakerna bäst. Speciellt Cookies and cream. Rekommenderar att lägga de i mikrovågsugn i ett par sekunder om man vill ha de lite mjukare och sötare i smak.

Passar bra med:

-

Var denna recension användbar för dig?

:)

Ett bra alternativ när man vill testa lite allt möjligt från MP. Har provat en av kakorna, faller inte i min smak. Testade därför att köra brownien i mikron och serverade med jordgubbar & vaniljkvarg, ett vinnande koncept. Är du inte på en strikt diet så skulle jag hänvisa dig till att äta någon normal kaka som du vet att du tycker om när du är sötsugen. Funkar annars som bra mellanmål!!

Passar bra med:

Bär och kvarg.

Var denna recension användbar för dig?

Protein blandning

Det är bra att testa olika protein bar i en smak låda för att veta vad kan man köpa.

Var denna recension användbar för dig?