Paket för muskelökning

Paket för muskelökning

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
759 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Att lägga på sig betydande muskelmassa kräver tillräcklig träning, kost och återhämtning. Ett kaloriöverskott, ett högt intag av protein, effektiv träning och ett fullt fungerande immunsystem är nycklar för att öka i muskelmassa och storlek.

Vi har tagit fram det här paketet för att möta de knepiga behov som uppstår för att kunna genomföra en lyckad bulk, så att du får ut max av dina ansträngningar.

Hard Gainer Extreme (2.5kg): Den nya Hard Gainer Extreme är byggd för bulkaren och tar över stafettpinnen efter det bästsäljande originalet. Innehåller nya och förbättrade ingredienser samt uppdaterad smak.

Pure Peanut Butter (Crunchy): Tillverkad av 100 procent jordnötter och är rik på protein, nyttiga fetter och en källa till kostfiber. Ett nyttigt och kaloririkt komplement till dina måltider för att nå kaloriöverskott.

Myprotein CORE 150 Shaker: Byggd för storlek, med kapacitet på 1 liter och med 3 fack för att förvara dina Gainer-tillskott är den tillverkad för att du ska kunna hålla ett kaloriöverskott även när du är på språng.

Caffeine Pro 200 mg - 100 tabletter: Stimulerar centrala nervsystemet, ger bättre fokus och drivkraft för bättre träningspass vilket hjälper dig slå personbästa och nå nästa platå.

BCAA Plus 1000mg - 90 tabletter: Tillhandahåller de essentiella grenade aminosyrorna isoleucin, leucin och valin, vilka kan hjälpa dig reparera muskler och återhämta dig efter intensiv träning.

Fördelar

  • Otroligt prisvärt
  • Förbättrad prestation, fokus och återhämtning
  • Perfekt för alla som vill lägga på sig ren muskelmassa

Rekommenderad användning

Se enskild produktsida för detaljerad information

Ingredienser

Se enskild produktsida för detaljerad information

Näringsinnehåll

Se enskild produktsida för detaljerad information

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Paket för muskelökning

Välj bild

Paket för muskelökning
Back to top