Omega 3

18% Essentiella Fettsyror

Smak
Förpackning
Mängd
40% rabatt på aminosyror & tabletter | Använd kod: AMINOTAB

40% rabatt på aminosyror & tabletter | Använd kod: AMINOTAB

-40% på piller & aminosyror

Använd kod: AMINOTAB


Erbjudandet gäller till och med 30.07.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan

KÖP NU
59 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är OMEGA-3?

Årtionden av forskning har ägnats åt att upptäcka de många hälsofördelarna med omega-3-tillskott. Omega-3 är en essentiell fettsyra som utvinns från fiskolja, som är rik på EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). Eftersom människan är inkapabel att framställa omega-3 är det oerhört viktigt att vi konsumerar det via kosten. Även om du kan få i dig omega-3 från fisk som makrill och lax kan det vara svårt att konsumera tillräckliga mängder enbart via mat, inte minst med den hektiska livsstil många av oss lever i dag.

Vad används OMEGA-3 till i människokroppen?

Omega-3 har en mängd funktioner i kroppen. Dessa inkluderar de mest basala fysiologiska processerna, så som produktionen av cellväggar.

Vilka är de största fördelarna?

Som konstaterat av European Food and Safety Authority spelar EPA och DHA oerhört viktiga roller för hjärthälsan. När dessa två långkedjade fettsyror kombineras bidrar de till normal hjärtfunktion. Utöver det har vi tillsatt e-vitamin för att hjälpa dig få i dig de mikronutrienter du behöver. För att uppnå dessa fördelar är ett dagligt intag om 250 mg EPA och DHA rekommenderat, vilket kan uppnås med hjälp av två softgel-kapslar omega-3 (som innehåller totalt 360 mg EPA och 240 mg DHA). Omega-3 är extremt prisvärt och lämpligt för dig på språng att ta när som helst, var som helst.

Är den här produkten något för mig?

Omega-3-softgel-kapslar är lämpliga för alla som vill komplettera sin kost med en högkvalitativ källa till omega-3-fetter som ett sätt att sköta om hälsan. Den här produkten är dessutom perfekt för alla som saknar ett kontinuerligt intag av fisk.

Var vänlig notera att märkningen på den här produkten finns på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

  • Extremt prisvärd
  • Bidrar till normal hjärtfunktion
  • 180 mg EPA och 120 mg DHA per softgel-kapsel

Rekommenderad användning

Konsumera en softgel-kapsel upp till tre gånger om dagen, med fördel tillsammans med mat. Konsumtion morgon, eftermiddag och kväll är rekommenderat.

Överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Den här produkten ska inte användas som ett substitut för en varierad och balanserad kost. Förvara svalt, torrt och utom solljus. Inte lämplig för vegetarianer. Förvara utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Omega 3 Fiskolja (18% EPA, 12% DHA), kapselskal (Gelatin, Glycerin), renat vatten, Vitamin E (d-alpha Tocopherol Acetat).

Utan artificiella färger och konserveringsmedel, jäst, stärkelse, gluten och laktos. Utan tillsatt salt (natriumklorid), socker eller GMO (genetiskt modifierade organismer)

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 Gelékapsel

Portioner Per Behållare - 90 (90 Gelékapseler), 250 (250 Gelékapseler), 1000 (1000 Gelékapseler), 6000 (6000 Gelékapseler)

Typiska Näringsvärden

    Per Portion *RI
Vitamin E   4.5 mg a-TE 38%
      Per Portion
Total Omega 3 Fettty Acids     300 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid)     180 mg
DHA (Dokosahexaensyra)     120 mg

 

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

5.0

5.0

(3 Kundrecensioner)

Sortera efter

Rekommenderas!

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Tar en softgel till frukost, lunch och middag. Lätt att svälja och ingen eftersmak eller "fish burps". Rekommenderar definitivt denna produkt.

Fri Aug 07 10:44:58 BST 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Rekommenderas!

Sammanlagt:

5

Smak:

5

Brukar ta en kapsel på morgonen. Kapslarna är lätta att svälja och man känner inte av smaken. Rekommenderas!

Thu Jun 05 10:12:12 BST 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Ett måste i träningen!

Wed Jun 04 08:49:19 BST 2014 av

Var denna recension användbar för dig?

Omega 3

Välj bild

Omega 3